Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

České lize hrozí skandál. Předseda Pelta je zdrcený

Sporné posuzování některých situací ze zápasu mezi Spartou a Plzní bylo pro majitele pražského klubu Daniela Křetínského poslední kapkou. V úterý dopoledne se proto sešel s předsedou FAČR Miroslavem Peltou a předal mu "znepokojivé informace".
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L. Písařík

26. 9. 2012 10:43
Taky bych byl zdrcený.

Zapomněl pracovat a teď vzpomíná, jak se to dělá.

0 0
možnosti

L. Polák

18. 9. 2012 20:35
Sparta

Nejzkorumpovanější klub v naší fotbalové historii Sparta bude dělat očistu našeho fotbalu a řešit to bude bývalý ředitel Sparty cinknutý Pelta? Je pravda, že kompromitující důkazy /sázející rozhodčí/ dodal bývalý zkorumpovyný rozhodčí Krula, nyní ve sparťanském žoldu?

Plzeň je současně náš nejlepší klub, Plzeň vydělává v poslední době díky pohárům a reprezentaci desítky milionů, Plzeň má vyprodaný stadion - to jsou hlavní důvody sparťanské flustrace.

Praha musí být ve všem první, Praha musí o všem rozhodovat.

Křetinský je jen trapná fugurka. 

0 0
možnosti

J. Kodeš

19. 9. 2012 11:05
Re: Sparta

tak to tedy Plzeň vede ve všem.Práva a její studenti.Rezek,který odešel-"padák" na zem,Berbr,Paclík a další šíbři Limberský jde po rezkových kolejích.

......................................................

Nezlobte se,ale něco prohnilého je.Ostrava se v lize zachránila dvěma výsledky z Hradcem..rozhodčí ji pomohli ke 4-5 bodům.......další utkání byla z hlediska rozhodčích nefér.

Damková má sukni a pod ní něco pro paclíka..tak to ohodnoťte.

0 0
možnosti

R. Cibulka

18. 9. 2012 17:04
Je legrační

sledovat Sparťany, jak vymýšlejí konspirační teorie. Za prvý, podplácení rozhodčích, sporný penalty v 90. minutě apod., to je přesně to, čím se Sparta proslavila. Za druhý, hlavní problém Sparty je ten, že hraje bídnej fotbal. Mizerný 2 sezóny, ostudu v Evropě a prohospodařenej náskok 12 bodů lze těžko svalovat na rozhodčí nebo na Plzeň.

0 0
možnosti

M. Trhlík

18. 9. 2012 18:26
Re: Je legrační

Nepovažuji to vůbec legrační, že pan Křetínský má najednou plno argumentů a důkazů, ze kterých je pan Pelta zděšen.Otázkou zůstává, proč tyto argumenty chce Sparta zveřejnit až po porážce v Plzni.Zatím se objevovaly jednotlivé chyby rozhodčích, které byly zpravidla potrestány komisí rozhodčích dost tvrdě. Všimnuli si funkcionáři i příznivci Sparty, kdo "uštědřil" Plzni jedinou porážku? A tvrdit, že Sparta předvedla slabý výkon proti Plzni zásluhou rozhodčího, je nehoráznost.Sparta ani letos nepředvádí nic mimořádného, což asi pan Křetínský nelibě nese.Nějaké vyhrožování, které vznáší jen Sparta, si pozornost sice zaslouží,ale v první řadě, by se měla zodpovídat Sparta, která má najednou plno argumentů.To se nevědělo dříve? Ostatní ligové kluby takový dojem nemají. Pokud máme špatné rozhodčí, tak se podívejme jaká je situace v jiných zemích a co vše odpískají velmi uznávaní mezinárodní arbitři.A kdo potrestal za simulování Jana Rezka, či další "matadory"? Vždy se najde nějaká oběť a na ostatní se zapomíná.

0 0
možnosti

J. Farmačka

18. 9. 2012 14:24
Český fotbal byl vždy pouhou žumpou, srovnatelnou

jen s českou politikou po roce 89. Hráči převážně primitivové, funkcionáři mafiáni. A přesto je trvale nepochopitelně preferovaný před všemi ostatními sporty. Neskutečné.

0 0
možnosti

R. Hronza

18. 9. 2012 14:53
Re: Český fotbal byl vždy pouhou žumpou, srovnatelnou

zatímco před rokem 89 byla politika klidným průzračnýmjezerem směřujícím k zářným zítřkům :-))))

0 0
možnosti

V. Kolman

18. 9. 2012 14:22
VAŠE STAROSTI NA MOJI HLAVU :-)

Kam se vytratila radost z prostého amatérského sportování? Jít si s partou kluků začutat na plácek za vsí a mít radost z pohybu. Pak si přátelsky pokecat a osvěžit se hltem piva v místní osvěžovně.

     Nějak nechápu, jestli má současné "sportovní" běsnění vůbec ještě něco společného se sportem pro radost. Zranění, podvody, podrazy, prachy.........   ještě že nejsem a ani jsem nikdy nebyl aktivním sportovcem. Běhal jsem a jezdil (a ještě občas jezdím) na kole, ale  vždy jenom pro radost z pohybu. Bylo mi při tomhle sportování dobře a nelituji toho.

0 0
možnosti

K. Klos

18. 9. 2012 14:14
Pelta

Muž na svém místě.he he he

0 0
možnosti

P. Maleček

18. 9. 2012 14:11
Spravedlnost vítězí - s pomocí podvodu

Konečně lék na utýrané duše, kteří léta bezmocně zírali, jak se rozhodčí tlačí Spartu za dalšíma dalším titulem. Ráth, Parkanová, ústecká mafie a teď Sparta. Vypadá to, že spravedlnost konečně prohlédla. Byť pomocí podvodu. No a co by jste v Čechách čekali? I Pelta nevěřícně valí oči. Jen aby brzy neskončil jako jeho chmelařsko řeznický předchůdce.

0 0
možnosti

R. Hronza

18. 9. 2012 13:56
TEN JE TAK TAJEMNÝ

až si myslím, že má taky máslo na hlavě...A

0 0
možnosti

P. Vaníček

18. 9. 2012 13:21
Pamatuju doby,

kdy se kvůli Spartě rozšířil počet účastníků 1.ligy,aby nesestoupila.Za ty desítky let se ochránci Sparty vystřídali:od KSČ až po mafiány-i když je to vlastně totéž.A najednou ječej,když jim nepřipískávají,jak jsou za ty roky zvyklí!!!

0 0
možnosti

J. Orlík

18. 9. 2012 13:06
V podstatě jsem se z článku nedozvěděl zhola nic.

Pan Křetínský je na prášky z toho, že sudí odpískal nafilmovanou penaltu. Myslím si sice, že Limberský by měl dostat oskara za svůj výkon, ale kolik takový ch penalt bylo, v naší lize, odpískáno? Mraky. Je typické, že se pan Křetínský ozval až v momentě, kdy byla desítka odpískaná proti jeho mančaftu. Přece není na hlavu padlý a musí vědět, jak to u nás chodí.

0 0
možnosti