Diskuse k článku: Šel rozhodčí na ruku Slavii? V zápase s Libercem nevyloučil za zakopnutí míče Hušbauera

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 2
  • Poslední: 15.8. 2019 4:58
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
K. Marek 14.8.2019 12:06

V zapase MB se Spartou se sudi take predvedl. Odpiskal faul Stetiny na Matejovskeho, ale VAR ho upozornil, ze to bylo podle kamer obracene, a ma byt penalta. Sudi se na to podival a odmitnul to zmenit

J. Truestory 14.8.2019 10:41

Bez debat to bylo zaplacené. Po žluté kartě jde přeci červená a ne druhá žlutá!!!!!!

Najdete na Lidovky.cz