Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

14. minuta
Rohový kop Jarolíma vyboxoval jednou rukou Namasco jen k Jardovi Černému, ten z hranice vápna ihned pálil. Tečovaná střela šla ale nad.
11. minuta
Domácí Vlček sice zblízka dostal míč do sítě, ale radost na tribunách byla předčasná. Po střeleckém pokusu Hlouška přes hlavu byl totiž domácí kapitán v ofsajdu.
7. minuta
Domácí jsou v mírném tlaku, nic z něho ovšem nevytěžili. Naopak se k další střele z pětadvaceti metrů dostal hostující hráč, mladého gólmana Hanuše však příliš neohrozil.
5. minuta
Protiútok domácích vedl Milan Černý, ale on se nedokázal probít obranou soupeře.
4. minuta
Hosté se dostali do již druhé šance, ovšem Balimovovi rána nesedla.
2. minuta
První útočná akce domácích, ale dlouhý nákop na Vlčka hosté pokryli.
1. minuta
Výkop měli hosté, utkání začalo.
20:00
V Edenu je všechno připraveno k zahájení odvety 3. předkola, v hlediště je odhadem 10 fanoušků, hráči nastupují. Domácí kouč Jarolím opět usedne jen na tribunu, dnes si odkyká poslední část trestu od UEFA za nevhodné chování na lavičce.
Utkání pískají italští sudí: Rocchi - Di Liberatore , De Luca.
Sestava Slavie: Hanuš - Čelůstka, Suchý, Vomáčka, Hubáček - Janda, M. Jarolím, Ragued, J. Černý, Hloušek - Vlček. Trenér: Vrabec.
Sestava Šerifu Tiraspol: Namašco - Mamah, Tarkvišvili, Nadson, Rodriguez - Diedhiou, Rouamba, Korněnkov, Suvorov - Arbanas, Balima.
Utkání za pár okamžiků začne.
Slavia na horké moldavské půdě uhrála před týdnem bezbrankovou remízu a tak je jasné, že dnes musí jeden nebo druhý celek pro postup do další fáze vstřelit alespoň jeden gól. Slavia navíc bude plnit v Edenu roli favorita. Zvládne ji?
Dnešním on-line přenosem odvetného utkání 3. předkola Ligy mistrů vás provede sportovní redaktor Lidových novin Antonín Vavrda.