Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Slavia přišla o svého ředitele. Krobovy pravomoci převezme šéf klubu Tvrdík

Sport

  18:15
PRAHA - Ve funkci generálního ředitele fotbalové Slavie končí Martin Krob. Jeho pravomoci převezme předseda představenstva klubu Jaroslav Tvrdík.

Martin Krob (vpravo) bude ve Slavii působit už jen jako člen dozorčí rady. foto: slavia.cz

Slavia dnes oznámila, že mění systém řízení. Plnou odpovědnost za klub ponese představenstvo a každý jeho člen bude mít na starost konkrétní oblast.

Krob působil v roli generálního ředitele Slavie od předloňského května, kdy nahradil Davida Trundu. Zároveň byl i místopředsedou představenstva. Nyní se přesune do dozorčí rady.

„Martinu Krobovi patří poděkování za jeho práci, Slavii mi ve své době pomohl zachránit a postavit ji po manažerské i personální stránce,“ uvedl pro slávistický web Tvrdík.

„V další etapě budeme spolupracovat na strategickém směřování klubu. Počítám i s další manažerskou spoluprací v rámci holdingu akcionáře Slavie,“ dodal.

Novým místopředsedou představenstva byl zvolen Tomáš Syrovátka, dosavadní zástupce generálního ředitele pro marketing, obchod a komunikaci. 

Jan Nezmar převzal plnou odpovědnost za celý sportovní úsek a mládežnickou akademii. Kouč A-týmu Jindřich Trpišovský bude hlavním trenérem celého klubu.

„Chceme více než doposud prohlubovat spolupráci na různých úrovních - A-týmu, juniorky a dorosteneckých kategorií. Naší ambicí je vychovávat hráče pro A-tým jednotnou strategií,“ uvedl Nezmar.

„Proto jsem navrhl jmenování Jindřicha Trpišovského do pozice hlavního trenéra klubu a představenstvo to jednomyslně schválilo,“ dodal.

Novým členem představenstva se stal Aleš Stluka, který bude zároveň generálním ředitelem slávistické arény Sinobo Stadium. V klubu bude mít na starosti provoz a bezpečnost.

Autor:

Měsíc bez starostí s BEBELO® Milk 2: Vyhrajte zásobu mléka pro miminko
Měsíc bez starostí s BEBELO® Milk 2: Vyhrajte zásobu mléka pro miminko

Zajistěte svému miminku to nejlepší hned od začátku s BEBELO® Milk 2, které je pečlivě vyvinuté pro harmonický růst a vývoj vašeho dítěte. Mléko...