Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Slavia promrhala dvě penalty

Sport

  19:37
PLZEŇ - Slavia zřejmě po titulu netouží, jak jinak si lze vysvětlit dnešní zápas v Plzni. Červenobílí byli jasně lepší než Plzeň, ale nedokázali vstřelit branku, přestože měli šanci kopat dva pokutové kopy.

Martin Abraham bojuje o míč. foto: ČTK

Jako noční můra vypadal dnešní zápas pro fanouška Slavie. Už si sice zvykl, že proti slabým soupeřům čeká jeho tým s rozhodnutím až do samotného závěru, ale to co předvedli sešívaní dnes předčilo ty nejhorší představy, jak si přivodit infarkt. Plzeň doře bránila a sázela na rychlé brejky, které ale většinou končily ofsajdem.

Na druhé Slavia dlouho dobývala obranný val, ale nakonec se dostala do brankových příležitostí. Ty však neproměnila. Rozhodčí Kocourek pak domácím dvakrát odpískal ruku v pokutovém území. Obě penalty v podání Kalivody respektive Tavarese brankář Krbeček lapil a Slavia tak znovu ztratila. Sparta díky většímu počtu vstřelených branek zůstává na první příčce.

Výsledek:
Viktoria Plzeň - Slavia Praha 0:0
Rozhodčí: Kocourek - Filípek, Jiřík. ŽK: Malcharek, Petržela, L. Krbeček, Halama - Kalivoda, Toleski, Suchý. Diváci: 4122.

Autoři:

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...