Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Slávisté, sněte dál o titulu!

Přiznám se bez mučení – zápas Slavie na Kladně jsem nechtěl ani sledovat. Leč má novinářská povinnost mne k tomu donutila. A nakonec jsem se velmi bavil. Na slávistický účet.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MATIKSKS

7. 7. 2009 20:30
MISTŘI !!!!

NAKONEC MISTŘIIIIIIIIIIIIIIII .AT ŽIJE SLAVIA  -

0 0
možnosti

Edenian

22. 4. 2009 15:44
Ale jo

tahle rubrika je o rivalském "šití do sebe" a Slavia si to za poslední zápasy zaslouží. Nic naplat, když je útok neschopný trpí tím celý tým. Ty žalostné výkony Fořta, který mě velmi irituje mě mrzí, ale zase se utěšuju, že do kvalifikačního předkola se dáme dohromady. Protože jestli ztratíme 1. místo v současné lize, nemá cenu o LM ani uvažovat.

0 0
možnosti

?

22. 4. 2009 12:57
to jsou srandovni kecy

mno neviím ja kdyz se kouknu na tabulku tak porad vidim ze sparta je o 8 bodu druha tzn. o cem ten blabol je? Ano slavie nehraje prevratny fotbal a po odchodu kicovych hracu tavarese, krajcika, necida a nekolika zranenych se tezko dostava do podzimni formy a pokud nezahrnu do hodnoceni derby kdy mela sparta z pr.... kliku je to opravdu bida ale ne vetsi nez hraje ten usmudlany zbytek tabulky v zavesu a to vcetne deti ze sparty bez kterych by ta parta senioru v cele z kratkozrakym chovancem ktery mluvi jak tatar tezko co zmohla... az budete zase prvni zakricte si mistri spartani do te voby se radeji venujte svemu nemocnemu klubu

0 0
možnosti

voky

21. 4. 2009 16:40
Sparta zajebana je

Spartani strasne se smeju,kdyz slavie 3 prdne ,tak vy dokazete 6 krat vyhrat,jak pisete.CHa cha cha ;-D;-D

0 0
možnosti

JJ

21. 4. 2009 13:37
Sparta je ostuda ceskeho fotbalu,

Slavie, jenom o pidu mensi. Takze tu ligu letos vyhraje, mozna diky Edenu a za ten stadion si titul zaslouzi (ale pouze za nej, jinak je to tristni). Oba celky by v druhe anglicke lize nemely sanci.

0 0
možnosti

wendy

21. 4. 2009 12:04
Naštěstí

Naštěstí se liga nehraje na poslední tři kola, že...;-P A vzhledem k tomu, že s aktuálně druhým týmem v tabulce získala Slavia 4 body při skóre 5:2, tak si asi ten titul zaslouží, ne? A ještě si zkus někde zkontrolovat jarní tabulku. A zase na tom ta Slavie není tak špatně, viď?

Starej se vo ty vaše rudý hochy, ještě že máte Budějky, jinak by byl remízový král jasný...:-P

0 0
možnosti

adebayor

21. 4. 2009 8:09
Vážení sešívaní ňoumové,

pan Vavrda nemusí nic komentovat. Zápas s Plzní jsme viděli všichni a byla to bída, až potud je to jasné. O krizi Sparty se ale ví měsíce, stejně tak jako o té ekonomické. My jsme v krizi a nic si nenalháváme, ale náš čas se blíží...o vás jsem se dočítal zatím jen v superlativech i když jste si to za jarní výkony vůbec nezasloužili. Tým který válcuje zbytek ligy??? Prosím? Musím se smát. Je to pouze obrázek vypovídající o stavu české ligy, kde je v současnosti jednooký a hluchý králem. Kdyby jen jediný tým hrál jakž takž něco kloudného, jste už teď druzí tak jako historicky vždycky. Tuhle sezónu díky tragédii ostatních asi už ukopete, ale je to sezóna poslední...My vládli jsme a budem, znáte to?;-DR^

0 0
možnosti

bh

21. 4. 2009 8:30
Re: Vážení sešívaní ňoumové,

Musím souhlasit, moc jsme toho včera nezválcovali a váš čas se blíží... Jest ovšem otázkou, kdy ? Třeba to jednou bude, možná za 3-4 roky, možná za 5, ale technicky vzato, máte pravdu, ´blíží se...:-D 

0 0
možnosti

mafol

21. 4. 2009 7:36
ACS

svatá pravda = začíná se projevovat ta jarní slabost nebo, že by došly prachy?? nebo se projevuje náhodnost loňské sezony???

v každém případě Slavie jen tak dál a Sparta zabojovat ještě není konec!

0 0
možnosti

Kurva pražská

21. 4. 2009 8:47
Re: ACS

pomohli Kladnu, on jim to Ota Černý a jeho redaktoři vrátí v ČT měrou vrchovatou. Ten titul si samozřejmě podrží, přece symbol korupce v českém fotbalu nepustí osmibodovej náskok.

0 0
možnosti

forester

21. 4. 2009 7:31
Ježíšímarjá,

ten pisálek snad neviděl zápas Sparty s Plzní!Ta letenská tragédie by měla ohrožovat Slávii?To je fakt pro zasmání.

0 0
možnosti

Ivosek

21. 4. 2009 12:49
Re: Ježíšímarjá,

no rozhodne jsme proti rozjte Plzni predvedli o tridu lepsi vykon nez vy proti Kladnu;-D a kdyz se kouknu na bojovnost a touhupovitezstvi nasich hracu, tak vy by jste se meli opravdu zamyslet!!

0 0
možnosti

bh

21. 4. 2009 0:46
Jejda,jejda

Tak to jsem zvědavý, zda se pane Vavrdo pochlapíte a po konci ligy budete tento svůj článek komentovat...:-D:-D:-D

0 0
možnosti