Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Slávistické mladé pušky vládnou

Sport

  11:04
PRAHA - Zatímco Slavia v divokém tempu přestřílela silný Baník a z Bazalů si jako tradičně přivezla "plný počet", Sparta se o den dříve mohla spolehnout na tradičně odevzdaný výkon Žižkova a v procházkovém tempu si zajistila povinné vítězství.

Slávisté byli k neudržení. foto: ČTK


Netřeba porovnávat minulé kolo, v němž tentýž Baník zničil tutéž Viktorku 3:0. Karel Jarolím, živoucí legenda červenobílých, si mohl v prvních dvou kolech dovolit různé experimenty, ale nyní již sází na osvědčenou sestavu.

Sešívaná kapelka tak rozehrává divoké koncerty a všude tam, kde hraje baví tisíce diváků ódami na fotbal. Naše mladé pušky ukazují všem zač je toho loket a dvojička Belaid - Necid se zřejmě utká o korunu krále střelců. Necka by se měl ale začít bát, protože Tijany na to bude mít jednou tolik zápasů. Že by do souboje zasáhl někdo jiný moc nevěřím.

Maximálně Svěrkoš, který je nejlepším neslávistou v lize. Zbytek? Pchá! Teď na podzim posnídáme dvoje Rumuny (ty z Vasluje a pak ty z Letné) a letos konečně opět navážeme na skvělou jízdu Pohárem UEFA z naší legendární sezony.

Autor je slávista hlavou i srdcem

Autoři: