Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Sparta a Slavia se spojily proti dalším sportovcům v kauze Hnilička. Babiš nebude požadovat jeho odchod

Fotbaloví rivalové – Slavia a Sparta – se opět spojili v zákulisním boji. Přesně v poledne vydaly kluby společné stanovisko, ve kterém se distancují od pondělního prohlášení České unie sportu (ČUS), která podpořila Milana Hniličku coby šéfa Národní sportovní agentury (NSA). A pod kterým byl podepsán i Martin Malík, předseda FAČR (Fotbalová asociace ČR) za tuzemský fotbal. Podle nejnovější reakce premiér Babiš nebude požadovat odchod Milana Hniličky z čela sportovní agentury kvůli účasti na oslavě v teplickém hotelu. Babiš to řekl Deníku.cz. FAČR také reagovala. Nezlehčuje pochybení Milana Hniličky, který se zúčastnil oslavy. Obává se však, že jeho konec v čele NSA by vyvolal ve sportu nestabilitu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak vůbec mohou lidé bez vzdělání zastávat takové funkce? Celý život honili kus gumy po ledě. Hnilička rozhoduje o hromadě peněz z našich daní. Nepochybně by se našlo hodně lidí vzdělaných v oboru, kteří by to dělali lépe. Ale všichni víme o co jde. Jak může Šlégr bez vzdělání zastávat funkci místopředsedy Rady pro rozhlasové a televizní vysílání? To mi hlava nebere. Kdo ho tam zvolil? Nebo spíš dosadil? Navíc porušují nařízení, které vydal jejich chlebodárce. Ta arogance moci je neskutečná. Hlupáci na čele státu. To mě děsí.

0 0
možnosti

Hnilička a Šlégr!! Lhaní, drzost a hloupost, tudíž vyloučení do konce zápasu!!!

Konec hlášení..chrrr ..písk.... Alenko skočte mi pro pivko a párek, děkuji prdelko..;-D;-D

0 0
možnosti

Jestli to chce Sparta a Slavia, pak je lepší ho tam ponechat.

0 0
možnosti

A kdo by to musel chtít, aby nebylo lepší ho tam nechat?? SK Čapí Hnízdo nebo Slavoj Osvětimany???

0 0
možnosti

Není to správné.

0 0
možnosti

Nevím, proč se projednává hlavně Hnilička. Té "neoslavy" kmotra Bendy, se zúčastnil i místopředseda Rady České televize "Guma" Šlégr. Ten také nabídne rezignaci, nebo neví, co to slovo znamená???

0 0
možnosti

Hokejisti by se neměli tlačit do veřejných funkcí.

0 0
možnosti

K11a61r18e34l 50N55o75v48ý

26. 1. 2021 19:41

Tak tady se Babiš nepochlapil.

0 0
možnosti

Souhlasím s předsedou Babišem, že nechce nikoho odvolávat, zvláště když zúčastnění nic neslavili, ale vlastně všichni tam měli pracovní schůzky a dřeli jako kobyly.

A možná, za pár dnů vyjde na veřejnost, že nějaký ten Benda oslavu vlastně ani neměl, nebyl tam, a možná ani neexistuje.

0 0
možnosti

...a ta částka taky nesouhlasí!!!;-D;-D

0 0
možnosti

P72a23v77e86l 20P41a39v84e73l

26. 1. 2021 18:54

Bureš dále potvrzuje, že je máslo a hadr na podlahu.

0 0
možnosti

J21a84n 95C15h68r32t

26. 1. 2021 18:47

„Máme ale osm měsíců do voleb, tak si nemyslím, že by bylo správné ho odvolávat ...“ No ovšem, z Burešova hlediska by byla v této chvíli přímo hloupost odvolávat snaživého pracovníka politické divize Agrofertu z čela organizace, která může posloužit k nákupu přízně voličů za peníze ze státní kasy. A že v čele té slavné NSA tím pádem zůstává - jak to zhodnotil sám premiér - papaláš, který si z vládních nařízení dělá trhací kalendář? Co má být? Svědkové Burešovi tyhle věci už dávno přestali vnímat.

0 0
možnosti

Dotace už jsou rozjednané nebo i vyjednané.

0 0
možnosti