Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

38. minuta
Čeští mladíci aktivně napadají rozehrávku soupeře, ovšem vážnější šanci si po skvělém úvodu zápasu, vypracovat nedokážou.
35. minuta
Hráči obou týmu se nyní hodně zklidnili, hraje se především ve středu hřiště, více ale mají míč na kopačkách jihoevropané.
32. minuta
Krejčí z levé strany postupoval k brance, na hranici vápna uvolnil Láchu, který si míč šikovně pustil, ale pak o něj přišel.
28. minuta
gól
A Srbové už jsou opět na dostřel. Po rychlé akci po levé straně se podruhé v zápase prosadil opět Despotovič.
25. minuta
Srbsko
A mohlo být sníženo na rozdíl jedné branky, Čaušic se dostal k hlavičce na malém vápně, úplně osamocený, ale Koubek vytáhnul skvělý zákrok.
23. minuta
gól
Po několika brejcích českého celku přišel trest za jejich nevyužití. Despotovič pláchnul Kalasovi a parádním halfvolejem překonal Koubka.
19. minuta
gól
A Jeleček prostřelil Periče, který sice vystihnul stranu, ale míč nevytěsnil.
18. minuta
důležité
Po akci Jánoše a faulu stopera Srbska je zde penalta!
16. minuta
gól
Gól! Češi vedou 2:0! Po centru z pravé strany se dostal k hlavičce Hála, ten Periče ještě nepřekonal, bek Chelsea Kalas ale již neměl problém trefit prázdnou branku z pěti kroků.
13. minuta
Česko
Češi měli velkou šanci. Po kombinaci centroval z levé strany Přikryl přesně na osamoceného Láchu, který však z 8 metrů hlavičkoval metr nad.
10. minuta
Rychlý brejk Čechů, Hála dlouhým pasem vyslal do křídla Láchu, ten míč zatáhl a pak zpětnou přihrávkou našel Jánoše. Ten střílel z plného běhu z 20 metrů vysoko nad.
6. minuta
gól
Gól! Češi vedou! Kalas vyslal parádní kolmicí do brejku olomouckého útočníka Tomáše Přikryla a ten si s přehledem poradil s brankářem Peričem, který na jeho střelu ani nereagoval, jelikož čekal zakončení k druhé tyči.
2. minuta
Česko
A hned další šance Srbů, Lukič centroval z přímého volného kopu, dvěma jeho spoluhráčům chyběly k míči centimetry.
1. minuta
Srbsko
Srbové zahrozili hned v úvodu, Petkovič nacentroval z pravé strany do vápna, Despotovič zklepnul míč ve vápně za sebe na Brašanace, ten ale nepropálil české stopery.
1. minuta
Zápas začal, čeští mladící v červeném měli výkop a hned se ženou do ofenzivy.
Česko
Základní sestava: 1 Koubek - 12 Jeleček, 2 Brabec, 5 Kalas, 17 Hála - 4 Jánoš, 6 Kadeřábek, 11 Lácha, 18 Polom, 13 Krejčí - 14 Přikryl. Náhradníci: 16 Zapletal, 3 Jugas, 7 Kraus, 8 Sladký, 9 Skalák, 10 Fantiš, 15 Hadaščok.
Srbsko
Základní sestava: 1 Perič - 3 Petkovič, 4 Malbašič, 5 Čosič, 7 Mrkela, 8 Brašanc, 9 Despotovič, 10 Čaušič, 11 Lukič, 13 Panitč, 15 Vitas. Náhradníci: 12 Stefanovič, 2 Krneta, 6 Jojič, 14 Trujič, 16 Pešič, 17 Rogač, 18 Kuzmanovič.
Zápas začíná v Rumunsku od 17:45 hodin.
On-line reportáží vás provede sportovní redaktor Lidových novin Antonín Vavrda.

Nepřehlédněte

ČESKO - SRBSKO 4:2 (3:2)

GÓLY: 6. Krejčí, 16. Kalas, 19. Jeleček z penalty, 91. Skalák - 23. Despotovič, 28. Despotovič

DIVÁCI: