Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

9. minuta
Rosenborg
Trondheim už se osmělil a usadil kolem posvátného území Plzně. Z menší územní převahy si vykoledoval přímý kop ze slibných dvaadvaceti metrů. Standardku však plzeňská zeď přizvedla. Další roh domácí ubránili.
7. minuta
Rosenborg
Ze série tři rohů zahrávaných bleskově po sobě Rosenborg nic nevytěžil. Plzeňská obrana v čele se stoperem Čišovských byla pozorná.
3. minuta
Plzeň
Domácí se dožadovali penalty! Pilař překvapivou přihrávkou uvolnil Jiráčka, který byl atakován v pokutovém území a souboj neustál. Opakovaný záznam naznačil, že by se mohlo jednat o nedovolený zákrok, chorvatský sudí však do hry nezasáhl.
3. minuta
Prvních 180 vteřin drží míč na kopačkách Plzenští. Norský celek rozehrávku soupeře příliš nenapadá.
1. minuta
Plzeň
Plzeň se ihned v úvodu usadila na polovině soupeře. Na Petrželův centr se natahoval Bakoš. Byl však uhlídán obráncem Rosenborgu.
1. minuta
důležité
Norští hráči zahájili odvetu 3. předkola Ligy mistrů. Plzeň do utkání vstupuje s vedením 1:0, které si vybudovala minulý týden v Norsku.
20:14
Oba týmy už jsou na hrací ploše. Utkání co nevidět začne.
Stadion ve Štruncových sadech je téměř k prasknutí. Na tribuně se tísní přibližně půl šestého tisíce fanoušků.
Žádná opatrná hra na remízu, ale snaha další vstřelenou brankou rozhodnout postupovou bitvu ještě před vypršením hrací doby. Takový je plán trenéra plzeňských fotbalistů Pavla Vrby před odvetou třetího předkola Ligy mistrů proti Rosenborgu Trondheim. Hrát na nerozhodný výsledek Západočechům není vlastní a takový taktický záměr prý nemá kouč ve svém rejstříku ani před zápasem, který může přinést podzimní pohárové tažení Viktorie fotbalovou Evropou.
Plzeň
Plzeňští fotbalisté nastoupí do odvetného utkání 3. předkola Ligy mistrů proti Rosenborgu Trondheim v nezměněné sestavě. Trenér Pavel Vrba se rozhodl vsadit na osvědčená jména, ani sobotní ligová remíza s Libercem na tom nic nezměnila.
Zápas startuje od 20:15 hodin, první duel v Norsku před týdnem vyhráli Plzeňští 1:0.
On-line reportáží vás provede sportovní redaktor Lidovky.cz Tomáš Vrábel.

Nepřehlédněte

PLZEŇ - ROSENBORG 3:2 (0:1)

GÓLY: 56. Bakoš, 61. Kolář, 78. Petržela - 45. Lustig, 77. Prica.