Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Sparťanská ryba smrdí od hlavy až k ocasu

Užijte si slávisté svých "okamžiků" slávy, dlouho trvat nebudou. Nejpozději ve čtvrtek vám "posvátnou" půdu v jistém Edenu notně pošlape anglická Aston Villa. Znovu se ukáže stará pravda o jednookém králi mezi slepými.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Edenian

4. 11. 2008 11:39
Pohled z Edenu

Sice jsem si poslední týdny docela užíval, ale musím zveřejnit svůj pohled na věc. Přijde mi, že celá ta "krize" byla vyvolaná hysterií médií a fanoušků-jediný skutečný "neúspěch" Lavičky byl podle mne nepostup do skupiny poháru UEFA, ale jednoznačnáporážka  to nebyla.

Tým, který je na 4. místě a v kontaktu se špičkou podle mne v krizi není. Ano tým. Tým složený z hodně mladých hráčů, kterým hážou pod nohy klacky i jejich rádobyfanoušci. O solidaritě a chrabrosti starých mazáků jako jsou Blažek nebo Řepka přemýšlející o odchodu ani nemluvě.

Zdá se mi, že Sparta potřebuje trenéra, který dokáže pracovat s mladými hráči a dá jim čas,stejně jako vedení, které se fanouškům nebude bát sdělit pravdu na kterou dlouho nebyli zvyklí, a totiž že si musí na úspěch chvíli počkat -sám a bez práce se nedostaví. Myslím, že teď dochází k přeměně týmu přímo za běhu a s tím se řada lidí nemůže smířit.  Přijde mi nefér, když hráči dostávají kapky za něco, co sami vlastně nezpůsobili-negativní jméno Spartě udělalo vlastně jen několik mimořádně arogantních a slizkých jedinců.

Ale na lepší zítřky mi tam stále něco důležitého chybí-a to jsou fanoušci, kteří se dokáží postavit za tým i když se mu nedaří.

0 0
možnosti

Ondra

5. 11. 2008 11:01
Re: Pohled z Edenu

Míte pravdu. Stačí se kouknout, co napsal autor v září:

Jak se chovat s míčem v okolí šestnáctky soupeře předvedl domácím

„žákům“ učitel Kisel. Jeho volej neměl chybu. Poté se jal výuky

sparťanský profesor Řepka....Sparťanská mašina zatím letos v domácí lize pracuje jako dobře promazaný soustružnický stroj.

No a po pár prohrách tu píše tyhle bláboly. Klasickej sparťan, kerej si za deset let kapříků zvyk na laciný výhry a teť brečí. Tomu řikám fanoušek!!

0 0
možnosti

BH

4. 11. 2008 1:14
K čemu pitomce přirovnat ?

Oni intelektuálně nesmělí fanoušci nejsou ničím jiným, než odrazem stejné úrovně v mužstvu....  Kdybyste pořád ještě tápal, Řepka je to jméno....  K samotnému utkání pak snad jen toto: bez kapříků nám to železo nějak rezne..., že ?:-D

0 0
možnosti

taj.Sparty

3. 11. 2008 21:31
Vengler z Arsenálu chce trenovat Spartu Praha

Jak sám prohlásil Vengler,byla by pro mne velká pocta,pokud bych mohl trenovat Spartu Praha.Jeho angažma ve Spartě projednává vedení Sparty.

Podmínkou Arsenálu je však,uvolnění některých hráčů,jako je Slepička a Řepky.Oběma hráčům nabízí Arsenál smlouvu na 8 let.

0 0
možnosti

Wolfowitz

4. 11. 2008 11:11
Re: Vengler z Arsenálu chce trenovat Spartu Praha

A co Kulda?????8-o

0 0
možnosti

Křetinský

3. 11. 2008 21:22
Chovanec by měl odejít,je nejhorší ze všech trenerů

Chovanec má asi nejhorší výsledky ze všech trenerů,kteří tam letos byli.Nevím,proč musel odejít Lavička,který byl nejschopnější a měl výsledky.

0 0
možnosti

mr. Q

3. 11. 2008 20:12
Toníku,

ty voe, jakej jednookej? Bolka i Baník hrajou celkem dobrej fočus, což se o vás říct nedá. Dybys někdy viděl nějaké utkání Slávie, nejen ta televizní, tak bys věděl co znamená vyhrát rozdílem několika tříd!! :-P

0 0
možnosti