Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Spartě bookmakeři proti Sönderjyske věří, Slavia je v pozici outsidera

Sport

  19:30
PRAHA - Sázkové kanceláře se domnívají, že ze 4. předkola fotbalových evropských pohárů postoupí do základních skupin dva až tři ze čtyř českých zástupců. Favoritem svých soubojů v Evropské lize jsou podle bookmakerů Liberec a Sparta Praha, naopak Slavii považují za outsidera. Šance Plzně v Lize mistrů proti Ludogorci Razgrad vidí sázkové společnosti vyrovnaně.

Potvrdí Sparta papírové předpoklady? foto: ČTK/AP

Nejsnadnější úlohu by podle bookmakerů měla mít Sparta proti Sönderjyske. Na postup letenského celku vypsaly sázkové kanceláře Tipsport a Chance kurz 1,3:1, Fortuna pak 1,35:1. Na dánského soupeře lze tipovat v koeficientu výrazně přes 3:1.

Poradit by si podle kurzových odborníků měl i Liberec s AEK Larnaka. Na úspěch Slovanu se dá sázet za 1,6:1 u Tipsportu a Chance, u Fortuny pak za 1,7:1. Šance kyperského týmu ohodnotili bookmakeři poměrem 2,35:1, respektive 2,1:1.

Slavia naopak bude plnit proti Anderlechtu Brusel roli outsidera. Sázkové kanceláře vypsaly na její postup kurz okolo 2,75:1, naopak na belgického vicemistra lze tipovat v koeficientu 1,4:1 u Fortuny a 1,45:1 u Chance a Tipsportu.

Plzeň s Razgradem svede podle bookmakerů hodně vyrovnaný souboj. Tipsport a Chance považují šance obou celků na postup za stejné (1,9:1), Fortuna pak mírně favorizuje bulharského soupeře v kurzu 1,8:1.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!