Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

SuperTom a srdečné pozdravy z Ruska

Paráda. Nádherný centr z levé strany, ještě hezčí rána z voleje pod víko a tým z „vesnice roku“ byl na kolenou. Sladká pomsta za jaro, kdy nás připravil o titul právě celek z města, které nemá a nikdy nebude mít metro.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Baloun

19. 9. 2008 7:33
Ano, cha cha cha z Moskvy

zní hořce, stejně jako hi hi hi z Leverkusenu a vůbec ze všech míst, do kterých se jako do černých děr ztrácejí talenty českého fotbalu...

A mnohem hořčeji (a neočekávaněji?) zní chachacha a hihihi ze Zagrebu a jakési Vasluje.

Jsem rád, že i v této situaci slyším radostný ryk rudochů, že tentokrát Řepka nikoho nezmrzačil, což lze jistě kvalifikovat jako projev nedostižné fotbalové dokonalosti, a že Slátanci pláčou nad prodejem Necida, který z nich jediný umí dát gól alespoň Jablonci...

Ale co, rudoši se vždycky uměli radovat, i když šel celý český (i slovenský) fotbal do kytek. Vždycky jim stačilo, že jim Štrougal udusal plácek za prvomájovou tribunou a proškolil rozhodčí a novináře o užitečnosti vítězství proletářského klubu. Buďme k nim shovívaví a nechme je vzpomínat. Ta doba, kdy jediným exportérem talentů byla Sparta, už jsou pryč. Dnes už si umí podřezat větev kdekdo.

Ale jen sparťani z toho dokážou mít upřímnou radost! Tak jim ji nekažme a nechme je mávat rumunskými vlajkami. Třeba se už konečně našli!!! :-)

0 0
možnosti

Nazdar

19. 9. 2008 10:14
Re: Ano, cha cha cha z Moskvy

Zajímalo by mě Baloune, jestli si vzpomeneš, kdy Řepka naposledy někoho zmrzačil.

0 0
možnosti