Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Takovému uragánu čelit nemůžeme, uznal Vrba po debaklu na Bayernu

Zase s nulou. A zase bez jediné střely na branku! Souboje s týmy, kterým šéfuje Pep Guardiola, se pro trenéra plzeňských fotbalistů Pavla Vrbu stávají černou můrou. Předloni Barcelona, teď Bayern Mnichov.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

24. 10. 2013 15:35
Tentokrát trener

Zdravím Vás, pane Vrbo,

můj názor je, že tentokrát jste to zazdil s taktikou. Tak jako jindy jste bezchybný, nyní jste byl s taktikou zcela vedle. Kdybyste hráli, nemohli byste dostat tolik gólů.

Na druhou stranu bych Vás chtěl povzbudit, protože svoji prací (i Vaše mužstvo) jste nám již mnohokrát udělal radost a zcela zaslouženě jste si vypracovali obdiv a respekt. Proto bych Vás do dalších zápasů chtěl povzbudit a popřát mnoho zdaru. Michal Roček

0 0
možnosti

24. 10. 2013 10:06
Žádné překvapení. Tým který pravidelně rozdává

v domácí soutěži a na svém hřišti body soupeřům z konce tabulky, nemohl jistě doufat v cokoliv, co by připomínalo fotbal. Ani jednou nevystřelit na branku soupeře, byť to byl Bayern, neopravňuje družstvo startovat v podobné soutěži.

0 0
možnosti

24. 10. 2013 11:17
Re: Žádné překvapení. Tým který pravidelně rozdává

Je to vidět v lize naši profíci mají problém si přihrát na pět metrů natož na dvacet. Horváth to umí ale to je vše. U nás to Horváthovi stačí ale v Evropě to je málo. Nemůžeme se divit že Plzeňští hráči po přestupu do Bundes ligy jsou na lávce.

0 0
možnosti

24. 10. 2013 8:08
Bude poučení, které se nabízí?

Výsledek ukazal, kolik řádů níže je nejlepší český fotbal od  světového. Nestačili hráči, technicky, fyzicky, takticky. Koncepce hry nebyla kdoví co, trenér by měl přemýšlet co, např. vykrytí území před bránou mělo být jinak. Zdánlivě nepřínosný propadák přinesl jedno velké pozitivum. Všichni hráči byli otestováni nejkomplexnějším způsobem. Trenér má podklad pro stanovení individuálních tréninkových plánů hráčů tak, aby se stali vůbec způsobilými hrát v Evropských soutěžích, herně, technicky, fyzicky. Jistě do toho patří přerazit Hubníkovi i jiným ruce latí z plotu na třikrát, aby věděli, že zvláště ve vápně mají držet ruce u těla a netahat útočícího  soupeře. Místo toho musí zrychlit čas na stovku alespoň o 2 vteřiny a naučit se čistě odebrat a cíleně odehrát míč z nebezpečné situace... Samozřejmě  to chce individuální tréningové asistenty pro jednotlivé záležitosti, což by měl Vrbovi zajistit majitel, když se tak kasal, jaké mu vytvoří podmínky, aby nemusel do nároďáku!

0 0
možnosti

24. 10. 2013 11:19
Re: Bude poučení, které se nabízí?

Mě by zajímala kvalita tréninků u nás když zaostáváme úplně ve všem. Jediné vysvětlení že hráči byli nerozehraní protože 3 týdny nehráli mistrovský zápas.

0 0
možnosti

24. 10. 2013 7:33
OKo..

uragánu hypnotizovalo Viktorku..

0 0
možnosti