Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Tipovačka LN o ceny v polovině: šesté kolo poprvé ovládla žena

Sport

  14:57
PRAHA - Od prvního kola fotbalové Ligy mistrů probíhá v Lidových novinách a na serveru Lidovky.cz soutěž v tipování výsledků zápasů Ligy mistrů o LCD televizor Samsung. Soutěž má za sebou šesté kolo, které opět zamíchalo celkovým pořadím. Mezi tipéry z kategorie VIP se tento týden nejvíce dařilo boxerskému šampionovi Lukáši Konečnému.

AC Milán - Ajax (Ronaldinho a Stekelenburg). foto: Reuters

Hra má za úvodních šest kol, ale pokud jste se ještě nestihli zapojit, nezoufejte, můžete tak učitni třeba hned... Nějaké body jsou sice rozdány, ale o majiteli hlavní ceny se rozhodne až po skončení finále Ligy mistrů. Na zamíchání celkového pořadí na čele tak máte ještě dostatek času.

Zvláště, když se dvě nejhorší kola základních skupin každému soutěžícímu škrtají. Jedinou podmínkou pro účast v tipovačce je mít na facebook.com založený profil.

Zapojte se do soutěže o LCD televizor Samsung

A šesté kolo přineslo senzační výsledek, alespoň pro tu část společnosti, která vnímá sportovní tipování jako především mužskou doménu. Tipujicí s profilem Barbora Sotolářová by s tímto názorem rozhodně nesouhlasila. Právě ona ovládla se ziskem 67 bodů poslední kolo tipování v základních skupinách Champions League.

Nezbývá než smeknout a gratulovat. Na druhém místě skončil další nováček na stupních vítězů - Miroslav Teisler (65 bodů) a třetí s 59 body Josef Dvořák. Vítězka kola navíc pořádně zamíchala i celkovým pořadím, když z 11. místa poskočila až na bronzový stupínek s celkovým ziskem 227 bodů.

Opačným směrem putoval Lukáš Pěkný, který z druhého místa až na osmnáctou pozici. Jeho na stříbrném stupínku vystřídal Lukáš Šroub (236 bodů). V čele zůstává lídr Vlastimil Vávra, který má za sebou nejslabší výsledek - pouze 37 bodů - a vede tak již s pouze dvanáctibodovým náskokem na druhého (248 bodů celkem).

I to ukazuje, že jaro nebude napínavé jen na kolbištích Ligy mistrů, která vstoupí do vyřazovací části, ale také v naší soutěži, jejíž vítěz získá luxusní LCD televizor Samsung. Takže - příjemné prožití svátku, úspěšný vstup do nového roku 2011 a v únoru se opět setkáme u tipování Ligy mistrů na stránkách lidovky.cz/sport.

Autor:

Velvyslanectví Alžírské demokratické a lidové republiky
Administrativní pracovník

Velvyslanectví Alžírské demokratické a lidové republiky
Praha