Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Tipovačka o ceny: Žilina prohraje i se Spartakem, myslí si trenér Jelínek

Sport

  14:36
PRAHA - Fotbalová Liga mistrů má před sebou poslední kolo základních skupin, a tak pokračuje i velká tipovací soutěž Lidových novin o nový LCD televizor Samsung. Svůj odhad si navíc můžete v jednotlivých kolech (ale i v celkovém pořadí) porovnávat s osobnostmi ze sportovního světa: Ladislavem Vízkem, Marianem Jelínkem, Vladimírem Růžičkou a Lukášem Konečným.

Chelsea - Žilina (Babataounde Bello) foto: Reuters

Zmíněná čtveřice má téměř stejné podmínky jako ostatní tipéři (byly jim vytvořeny speciální facebookové účty), jen neodhadují přesné výsledky a nemohou soutěžit o ceny. Ve výsledkovém poli bude navíc tip osobností pro lepší orientaci barevně odlišen.

TIPUJTE ZDE

Zde předkládáme jejich malé profily i možnost prohlédnout si jejich "tikety" pro šesté kolo.

Ladislav Vízek (55 let)

Olympijský vítěz 1980, bronz z ME 1980, fotbalový internacionál a ikona Dukly Praha, vtipně a výstižně glosuje poměry v českém fotbale. V posledních dvou letech pravidelně tipoval v jiné soutěži na Lidovky.cz/sport.

Okomentovaný zápas - Kodaň - Panathinaikos: "Líbí se mi fotbal, jakým se Kodaň prezentuje. Panathinaikos porazí."

Marian Jelínek (46 let)

Kouč hokejové Plzně, se kterou loni ve své první sezoně coby hlavní trenér extraligového mužstva vyhrál základní část soutěže a před pár dny i poprvé domácí pohár. Výtečný psycholog a v posledních dvou letech sloupkař na Lidovky.cz/sport.

Okomentovaný zápas - Werder Brémy - Inter Milán: "Moc těžký zápas na tipování, obvzlášť v tomto počasí. Myslím si, že se oba tými rozejdou smírně."

Vladimír Růžička (47 let)

Odchovanec Litvínova ale v posledních dvou desetiletích spojený s hokejem na Slavii. Extraligový šampion, olympijský vítěz a mistr světa coby kouč i hráč je velkým fanouškem fotbalu.

Lukáš Konečný (32 let)

Brněnský rodák a nejúspěšnější český profesionální boxer, který byl před dvěma lety blízko titulu mistra světa organizace WBO. O ten jej v zápase s Ukrajincem Sergejem Dzindzirukem připravili podle většiny fanoušků i odborníků bodoví rozhodčí.

Autor: