130 let
Filippo Inzaghi a José Mourinho.

Filippo Inzaghi a José Mourinho. | foto: Reuters

Exkluzivně

Tipuj výsledky LM. V soutěži Lidových novin útočí na ceny po 4. kole i ženy

Sport
  •   12:15
PRAHA - Od prvního kola fotbalové Ligy mistrů probíhá v Lidových novinách a na serveru Lidovky.cz soutěž v tipování výsledků zápasů Ligy mistrů o LCD televizor Samsung. Soutěž má za sebou čtvrté kolo, které opět přelilo pořadí na vedoucích místech. Mezi těmi z kategorie VIP se v tomto kole nejvíce dařilo boxerovi Lukáši Konečnému.

Hra má za sebou první třetinu, ale pokud jste se ještě nestihli zapojit nezoufejte, můžete tak učitni třeba hned... Body za úvodní čtyři kola jsou sice rozdány, ale o majiteli hlavní ceny se rozhodne až po skončení finále celé Ligy mistrů. Na zamíchání celkového pořadí na čele tak máte ještě dostatek času.

Zvláště, když se dvě nejhorší kola základních skupin každému soutěžícímu škrtají. Jedinou podmínkou pro účast v tipovačce je mít na facebook.com založený profil.

Zapojte se do soutěže o LCD televizor Samsung

Ve čtvrtém kole kole byl nejúspěšnějším tipérem Vlastimil Vávra, který získal 69 bodů. Na druhém místě se umístil Martin Kučera s 57 body, třetí byl Miroslav Somr (55). Hned tři tipéři se poté podělili o nepopulární bramborové umístění - Martin Danišek, Jirka Čapek a Štěpán Hegar (49).

A úspešní z tohoto kola pořádně zamíchali i celkovým pořadím. Vládne Vlastimil Vávra se 191 body, druhý je již s výraznější ztrátou (19 bodů) Lukáš Pěkný (po třetím kole třetí). Na třetí pozici poskočil Miroslav Somr (167 bodů). Čtvrté kolo se vůbec nepovedlo dosadnímu lídrovi Šimonu Novotnému. Získal jen 17 bodů a klesl na dělené třetí místo (taktéž 167 bodů).

Že tipování ale není je doménou mužů dokazuje i pohled na průběžné 11. místo, kam se prosmýkla nejlepší žena Martina Sotolářová se 153 body, hned o dva body za ní je Helena Laszáková.

DÁLE ČTĚTE

Štěstí zkoušeli, stejně jako v prvních třech kolech také V.I.P. tipéři, tentokrát trojlístek Marian Jelínek (kouč Plzně), fotbalový internacionál Ladislav Vízek a nejlepší český profesionální boxer Lukáš Konečný.  Ten si také vedl tentokrát z V.I.P. společnosti nejlépe, když trefil 11 zápasů a připsal si na své konto 15 bodů. Druhý skončil s deseti body Marian Jelínek a třetí s devíti Ladislav Vízek.

Autor: Lidovky.cz