Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Třemi slovy: krása, krása, krása

Nedělní podvečer v Ďolíčku nezačal dobře. Nejprve asi ve čtvrté minutě Ordoš tradičně netrefil hlavou odkrytou branku. Několik minut poté rozhodčí nepískl penaltu proti klokanům, přestože to měl udělat. Za dalších pár minut už nám to tam spadlo a pak ještě Moravané trefili břevno. Jenže pak už se mašina se jménem Bohemians 1905 rozjela naplno.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

liberál

26. 4. 2008 8:40
vítězství je naše krev

Krásně, krásně, krásně napsané! FORZA BOHEMIANS VV

0 0
možnosti

resl

22. 4. 2008 9:22
jsem

sice slávista od dětství, ale na Bohemku chodím a do kotle. Závidím jí fandy a bojovnost, kterou dokáží soupeře udolat i když jim to zrovna nejde. Přeji setrvání v lize a vítězství nad Spartou. Omlouvám se, už je ze mě zase slávista, ale pro Bohemku mám slabost. Hned po Slavii, která zapříčinila včera moje mírné zešedivění vlasů.

0 0
možnosti

Dub

22. 4. 2008 8:24
vážený jmenovče

nevím, jak jste přišel na to, že Franz má zálibu na chvostu tabulky, kdo si pamatuje jeho neslavně přerušené působení ve Spartičce, tak ví, že jedině on má zásluhu na jejím tehdejším titulu. Ale sestup Budějkám reálně hrozí, bohužel není tam kvalitní kádr a forma taky hrozná. Ke kandidátům bych přiložil Viktorku, náskok 5 bodů a hrozně těžkej los. Kdyby vyhráli v soboru na Strahově, to by byla krása a byly by v klidu oni i Spartička (my už ale jsme, i když se sešívky naučili kopat penalty). Rozhodně nevidím jako kandidáta sestupu Jablonec, kámoš byl nedávno na svazu kvůli registračkám a viděl velké kamarády Míru Peltu a s. Macelu , jak ocházejí v přátelské atmosféře na oběd. Když jsme u nepochopitelně trpěného lampasáka Macely, mluvil jsem s jedním aktivním rozhodčím a ten říkal , že soudruh přímo ovlivňuje druholigové dění ve prospěch jakési Dukly. Pamatujete si někdo tenhle "klub"?

0 0
možnosti