Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Trenér Plzně Vrba: O poločase chtěli někteří hráči raději střídat

Fotbalisté Plzně zanechali napodruhé proti Barceloně lepší dojem, i když doma dostali dvakrát víc gólů než před dvěma týdny na španělské půdě. Nejtěžší momenty prožíval trenér českého zástupce v Lize mistrů Pavel Vrba o poločase, kdy se snažil povzbudit nalomené hráče.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

L. Mosler

2. 11. 2011 6:48
Dvanáctým hráčem Barselony byl

rakouský rozhodčí. Nechápu, když běžně platí, že za jeden přečin se nesmí trestat dvakrát, že ve fotbale je za faul hráč vyloučen a ještě se kope jedenáctka. Trenér Vrba po zkušenostech, které udělal s Barselonou Mourinho, dobře ví, že si nesmí pouštět "hubu na žádný špacír", jestli nechce od Platiniho dostat pokutu 10 tisíc euro a dištanc na 3 zápasy. Když jsem viděl, jak útočník , asi Fabregas, drží obránce  Viktorie za dres a nakonec, když obránce stáhne k zemi, rozhodčí odpíská faul Plzni, tak bych řekl že i postranní rozhodčí hrál s Katalanci. Takže jich bylo na hřišti vlastně 13.

Barselona bez Xaviho, Iniesty a Villy je jen průměrný mančaft. Messi je jen nafouknutá bublina.

0 0
možnosti
JV

J. Vargulič

2. 11. 2011 7:25
Re: Dvanáctým hráčem Barselony byl

Jak dosvědčili  NAŠI experti, bylo vyloučení i penalta podle pravidel..Rozhodčí chyboval na obě strany..Plzeň však hrála v dané situaci docela dobře..

0 0
možnosti