Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Trest za řadění fanoušků mohl být vyšší, uznal šéf disciplinárky

Pokud by se sobotní zápas první ligy mezi fotbalisty Ostravy a Sparty (1:1) kvůli výtržnostem diváků nedohrál, trest by byl vyšší než jen pokuta 300 tisíc korun a podmínečné zavření hlediště na dva zápasy do konce roku. "Předčasný konec by byl přitěžující okolností," řekl předseda disciplinární komise Richard Baček.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

28. 3. 2014 10:08
Můžete v tomto deníku sprostě nadávat, použivat

vulgarity všeho druhu, spílat sprostě diskutujícím opačných názorů, ale když se náhodou probudí hloupý cenzor a zjistí, že jste se dotknuli skutečného svinstva ve společnosti, váš příspěvek nebyl uložen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co čekat o zavedeného buvláru?????? Co to ten Babiš vlastně koupil?

0 0
možnosti

28. 3. 2014 7:28
Uvědomují si ,,bossové" fotbalu problémy?

Nejen vlastní,ale hlavně co je spouštěčem veškeré ,,nenávisti" fandů k Praze a Spartě obzvlášť?Proč hanlivé pokřiky a hesla nejsou na jiné kluby i když také vyhrávají ligu?To není závist k lepšímu mužstvu,ani k jeho výdělkům.Jsou společné peníze,tedy svazové.Říká se,že na podporu fotbalu v regionech,hlavně mládeže a nižších soutěží.Výdaje na armádu jsou veřejnější,jak tohle!Navíc takové skutečnosti,že v Brně už stadion spadl i když byl největší v ČR(60000 diváků),v Ostravě spadne co nejdříve.Za kvalitu Strahovského by zde byli rádi.Ale stavba dalšího,nového stadionu se plánuje opět v Praze!Pro koho?Když ani kvalifikace nár.mužstva nevyprodá ani poloviční kapacitu!V Brně přišlo 20000 diváků na utkání ,,21"!Stadion mohl být opraven již před lety,kdy se Rakousko ucházelo o ME.Těch 120 km od Vídně dnes nic neznamená.Na ligu v Brně byl průměr přes 15000 diváků!Ovšem tohle nejsou relevantní argumenty pro vedení čs.fotbalu,že.Potom stačí zkratkovité jednání a je zde.heslo ,,pražské ku..vy"!

0 0
možnosti

28. 3. 2014 9:27
Re: Uvědomují si ,,bossové" fotbalu problémy?

Proč? Protože část novinářů ( nebudu jmenovat) a část reportérů hokejový Dusík, který svůj neobjektivní postoj ke Sparě dal naobdiv v TV při  udělování cen. Další objektivní je Bosák. Jeho posuzování zápásů Sparty, kdy neustále "objektivně" poukazuje na údajné chyby Sparty a přehlíží chyby soupeře, vytváří dojem. že vlastně ta Sparta vyhrává jen náhodou. Není to o Praze! I politici už desitky let říkají, my nic to ta Praha.  To, že jste si v Brně rozkradli nový stadion už dávno sami je váš problém. To že město Ostrava odkoupilo stadion,  byla medvědí služba. Když svalujete svoje těžkosti na Spartu nebo na Prahu, tak by jste se měli také podívat do vlastních řad. To bosové nevyřeší.

0 0
možnosti

28. 3. 2014 6:58
pořád nerozumím jednomu:

proč za vandalismus netrestají vandaly, ale klub???? Pokud se na fotbal nepřišli dívat, nefanděj fotbalu..chovaj se jak dobytek, tak proč trestaj klub? Kvůli tomu,že pořadatelé nezvládaj? Nezvládá ani policie...

0 0
možnosti

J. Kodeš

28. 3. 2014 6:44
baník

to je toho,pelta-berbr,damková,sudí-plzen-baník-proti spartě- hajzlové z komise

ze státních budeme na levicové ostravsko furt platit a platit.Policisté zraněni-pořadatelská služba na lejno-kasa plná peněz, folklor-poláci náckové- zakázat vstup a je to.

0 0
možnosti