Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Benítez donesl zmrzlým novinářům kafe, pak dostal padáka

Sport

  17:30
LONDÝN - Několik paradoxů zažil v posledním týdnu španělský kouč Rafael Benítez. Ještě ve čtvrtek kouč vítěze Ligy mistrů, italské ligy a MS klubů Interu Milán, například ochotně nabídnul mrznoucím novinářům Sky sports před svým domem poblíž Liverpoolu kafe, aby o několik desítek hodin později dostal "zlatého" padáka z italského klubu.

Benítez nese novinářům kafe. foto: www.youtube.com

V sobotu vyhrál s Interem Milán Rafael Benítez MS klubů, jenže následně si pustil pusu na špacír a ostře kritizoval majitele klubu Massima Morattiho - VÍCE ČTĚTE ZDE! Vlivní italský bafuňář si útok na svou osobu pochopitelně nenechal líbit a tak média po celém světě začala řešit jedinou otázku: kdy dostane padesátiletý Španěl výpověď?

Rok 2010 v obrazech

Beníteze od pondělí pronásledovali novináři na každém kroku. Bývalý kouč Liverpoolu se na svátky vrátil do své rezidence poblíž města nad řekou Mersey. Také na ostrovech, stejně jako po celé Evropě zažívají v posledních dnech kruté mrazy a tak se "novinářská mise" před Benítezovým domem stala noční můrou.

Španěl se ale zachoval jako gentleman a žurnalistům Sky sports přinesl před bránu své vily horkou kávu na zahřátí. Těm samým zástupcům sedmé velmoci, kterým o pár hodin později začal vyprávět své první dojmy coby čerstvě nezaměstnaný již bývalý kouč Interu Milán.

Od Morattiho totiž dostal vpředvečer 24. prosince předčasný vánoční dárek: zlatý padák za 200 milionů korun. Benítez tak zažil již třetí paradox během jednoho týdne - byl bez práce, ale získal celkem slušný finanční obnos pro nákup dárků na poslední chvíli. Že by to tak vlastně chtěl, když se v sobotu pustil do Morattiho kritiky?

Autor:

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...