Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Další pohroma pro Brazilce. Kapitán Flamenga údajně vraždil

Sport

  19:14
RIO DE JANEIRO - Brazilská policie pátrá po brankáři Flamenga Brunovi de Souzovi kvůli vyšetřování zmizení jeho bývalé přítelkyně Elizy Samudiové. Pětadvacetiletý fotbalista je podezřelý, že stejně starou ženu se spolupachateli zabil a její tělo schoval.

Bruno de Souza. foto: Reprofoto

Policie vypsala pětidenní preventivní zatykač kromě Bruna i na jeho blízkého přítele. V souladu s brazilským právem zatím nebyli dosud z ničeho obviněni, i když se k zapojení do únosu ženy přiznal fotbalistův sedmnáctiletý bratranec. Ten policii navedl do Brunova domu v Belo Horizonte, kam měl ženu před vraždou unést.

POLICIE VYŠETŘUJE VRAŽDU PŘÍTELKYNĚ FOTBALISTY:

Policie pětadvacetiletého brankáře ani v jednom z jeho domů neobjevila, v jednom z nich ale zadržela jeho manželku. Samudiová si už dříve stěžovala na policii, že ji kapitán mistrovského brazilského týmu loni v říjnu unesl, bil a nutil vzít si prášek způsobující potrat. To ale odmítla a porodila dnes čtyřměsíční dítě, za jehož otce označovala Bruna.

Ve fotbalové Brazílii tak ve spojení s milovaným sportem musí fanoušci mluvit o další tragédii pár dní poté, co jejich národní tým vyřadilo ve čtvrtfinále světového šampionátu v Jihoafrické republice Nizozemsko.

Autoři: ,

Kdy dát dětem první kapesné a kolik?
Kdy dát dětem první kapesné a kolik?

Kdy je vhodný čas dávat dětem kapesné a v jaké výši? To jsou otázky, které řeší snad každý rodič. Univerzální odpověď však neexistuje. Je ale...