Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Dostal protihráče do nemocnice. Vybil mu zuby a poslal ho do bezvědomí

Sport

  13:00
MANCHESTER - Zbláznil se? Někdejší fotbalista Manchesteru United Keith Gillespie, který dres Red Devils oblékal v první polovině devadesátých let, si spletl charitativní zápas „starých pánů“ v krvavou řež z tehdejší Premier League a po nesmyslném úderu loktem do obličeje poslal protihráče Deana Haffernana do nemocnice.

Keith Gillespie hrál, jako by nešlo o přátelský zápas. foto: Twitter

VIDEO: Vrátil se, viděl a skóroval: Trenér Anglie: Na to, že dá Defoe gól, bych vsadil

Dvaačtyřicetiletý severoirský křídelník nejprve obdržel od Haffernana přátelský šťouchanec, ten si však vysvětlil jako útok na svou osobu a ohnal se po australském protihráči loktem.

Naneštěstí pro něj se trefil Haffernanovi přímo do úst, vybil mu několik zubů a poslal jej na okamžik do bezvědomí. Australana proto musela záchranka okamžitě odvézt do nemocnice, Gillespie pak byl vyloučen.

„Omlouvám se všem za ten loket. Reagoval jsem na loket do žeber, ale samozřejmě jsem nechtěl zranit. Znovu se omlouvám,“ napsal Gillespie na svůj twitterový účet.

Duel přitom byl brán jako charitativní duel někdejších fotbalistů Man United a reprezentace Austrálie na počest australského fotbalisty West Hamu Dylana Tombidese, který před třemi lety zemřel na rakovinu v pouhých 20 letech.

Autor:

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.