130 let

Pepe Reina (vlevo) se spoluhráčem ze španělské reprezentace Ceskem Fabregasem. | foto: Reuters

Doporučujeme

VIDEO: Fabregas už v dresu Barcelony. Zatím jen na oslavách titulu

Sport
  •   14:03
MADRID - Španělský fotbalista Cesc Fábregas se při oslavách titulu z mistrovství světa postaral o menší rozruch. Spoluhráči z reprezentace totiž záložníka Arsenalu oblékli do dresu Barcelony, která se snaží třiadvacetiletého hráče z anglického klubu koupit.

Fábregase do dresu katalánského klubu navlékli stopeři Barcelony Gerard Pique a Carles Puyol, vše za asistence "moderátora" Pepe Reiny, mimo jiné dalšího odchovance slavného katalánského klubu. "Nejdřív jsem si myslel, že to je vlajka. Ale šlo jen o vtip, takže bych to nedramatizoval," citoval kapitána Arsenalu server BBC. "Jsou chvíle, kdy ani nevíte, co děláte, takže všechno je odpuštěno," přidal.

JAK PŘEVLÉKLI FÁBREGASE DO BARCELONSKÉHO:

"To se prostě ve výjimečných okamžicích stává. Nemyslím, že by se z toho měla dělat aféra. Byl to prostě jeden z mnoha žertů nádherné noci," dodal. Fábregas je odchovancem Barcelony, před sedmi lety však odešel do Arsenalu a v roce 2006 podepsal s anglickým klubem osmiletou smlouvu.

V poslední době se ale stále častěji mluví o jeho přestupu do Španělska a hráč již několikrát prohlásil, že by se návratu nebránil. Kluby se ale zatím nedohodly na odstupném. Barcelona údajně nabídla 30 milionů liber, Arsenal však požaduje o 50 milionů víc.

Autor: ČTK