Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Fanoušek Realu se probudil z kómatu po gólu Ronalda. A teď se s ním setkal

Sport

  14:30
PRAHA - Patnáctiletý fanoušek Realu Madrid ležel poté, co ho srazilo auto, tři měsíce v bezvědomí. A jeho rodiče mladému Davidovi i v kómatu pouštěli v nemocnici zápasy jeho oblíbeného týmu. A když se trefila jeho největší hvězda Cristiano Ronaldo, mladý Polák se jako zázrakem probudil. Tohoto příběhu si všimlo i vedení Realu a zprostředkovalo před zápasem Realu v Lize mistrů na hřišti Legie Varšava setkání Ronalda s Davidem a jeho rodiči.

Cristiano Ronaldo ukázal velké srdce. foto: Reuters

VIDEO: Zápas století, který nikdo neviděl. Varšava bez fanoušků málem ponížila Real

David si před půl rokem vyjel na kole a k zemi ho srazil bezohledný řidič. A jelikož ležel dlouhé dny v bezvědomí, rozhodli se jeho rodiče k experimentu. Pouštěli mu zápasy jeho oblíbeného týmu.

A zrovna ve chvíli, kdy se Ronaldo trefil, jejich syn ze vzbudil. Když se o tomto nezvyklém příběhu dozvědělo vedení Realu, rozhodlo se při příležitosti středečního zápasu na hřišti Legie (3:3) zprostředkovat setkání Ronalda s Davidem.

„Jsem rád, že se cítí dobře. Je zdravý a je to s ním stále lepší,“uvedl Ronaldo, který pozval Davida i jeho rodiče jako zvláštní hosty na zmíněný zápas.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...