130 let

Fotbalisté Leganes obdrželi na Santiago Bernabéu bůra. | foto: Reuters

VIDEO: Fotbalisté Leganes dostali od Realu ‚bůra‘, ale pobavili bláznivým tréninkem

Sport
  •   20:43
Leganes - Před středečním utkáním s Bílým baletem byli v tabulce španělské La Ligy poslední. Nic se na tom nezměnilo ani po devadesáti minutách hry na Santiago Bernabéu. Leganes si totiž z Madridu odvezlo debakl 0:5. Lepší herní dojem hostující fotbalisté tak nezanechali ani po bláznivém předzápasovém tréninku.

Leganes je ve španělské lize poslední a nic na tom nezměnil ani středeční zápas s Realem Madrid. Na půdě věhlasného velkoklubu prohráli svěřenci Mauricia Pellegriniho 0:5. Lepšímu výkonu nenapomohla ani dobrá nálada, která provázela hráče na předzápasovém tréninku. Ten byl opravdu netradiční.

Dá se říci, že až bláznivý. A protože mají fotbalisté Leganes na kontě pouhých pět bodíků za jedenáct odehraných utkání, snaží se na mizernou bilanci zapomenout během tréninkových jednotek.

Velšský útočník Realu Madrid Gareth Bale.
Velšský útočník Realu Madrid Gareth Bale.

Realizační tým si pro své svěřence připravil opravdu zajímavé cvičení plné zábavy. Hlavním úkolem cvičícího bylo sesbírat rozlišovací dresy z kuželů a vyhnout se přitom velkým fitnessovým míčům. Ty totiž létaly z kopaček jejich spoluhráčů. 

Autor: