Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Fotbalista Ibrahimovič dal soupeři pohlavek a byl vyloučen, pobavil i Plíškovou

Sport

  14:13
LOS ANGELES - Hvězdný útočník Los Angels Galaxy Zlatan Ibrahimovic neudržel v zámořské lize MLS emoce na uzdě a musel předčasně do šaten. V duelu s Montrealem udeřil soupeře do obličeje a rozhodčí, který scénu přímo neviděl, mu po konzultaci s videem ukázal červenou kartu.

Zlatan Ibrahimovič foto: ČTK/AP

Domácí obránce Michael Petrasso šlápl v závěru prvního poločasu švédskému útočníkovi na nohu a slavný šestatřicetiletý kanonýr si to nenechal líbit. O čtrnáct let mladšímu soupeři oplatil výchovnou fackou, oba poté skončili na zemi.

Sudí Ismail Elfath si vyžádal pomoc videorozhodčího a Ibrahimovice vyloučil, Petrasso vyvázl se žlutou kartou. Pro kapitána Galaxy, který ze hřiště odkulhal, to byla už 13. červená karta v kariéře. Jeho tým ale i v deseti dokázal vyhrát 1:0 a na sedmém místě Západní konference ztrácí na postup do play off dva body.

Svým konáním pobavil slavný fotbalista i českou tenistku Kristýnu Plíškovou, která video sdílela na svém Twitteru spolu s vysmátými smajlíky.

22.května 2018 v 10:26, příspěvek archivován: 22.května 2018 v 15:09

Hahahah https://t.co/Hqas1hObx4

Autoři: ,

Rodiny bez životního pojištění přicházejí o peníze
Rodiny bez životního pojištění přicházejí o peníze

Řada maminek řeší u dětí odřená kolena, škrábance, neštovice nebo třeba záněty středního ucha. Z těchto příhod se děti většinou velmi rychle...