Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Parodie ve druhé maďarské lize. Střela ‚zranila‘ tři obránce najednou

Sport

  6:00
PRAHA - Že se jde proslavit také pokud nehrajete fotbal na té nejvyšší úrovni, předvedli o víkendu zástupci druholigového maďarského celku Nyiregyháza v souboji na půdě Györu.

Zraněná trojice fotbalistů Nyiregyházy. foto: Reprofoto

Běží 85. minuta a domácí, kteří vedou 1:0, táhnou další ofenzivní výpad do rozhozené obrany soupeř. Do střely záložníka Györu vletěli hned dva obránci Nyiregyházy, ovšem tak nešťastně, že se navzájem zranili.

Jejich parťák z obrany při snaze střelu blokovat ve stoje špatně došlápl a nejspíše ze solidarity udělal dva kroky, aby se přidal ke spoluhráčům ve válení se na zeleném pažitu. Nebohému hlavnímu rozhodčímu tak v té chvíli už nezbývalo nic jiného, než pokračující útočnou akci domácích přerušit.

Aby toho nebylo málo, filmové vlohy hostí podtrhl ještě útočník Nyiregyházy, který si pokusil v závěru vymodlit na rozhodčím v pokutovém území penaltu. Ještě štěstí, že ten věděl, že je na fotbale nikoliv divadelním představení.

Hráči aktuálně pátého celku druhé maďarské ligy jsou nyní pro smích nejen na sociálních sítích – video se rozšířilo i na velké zahraniční fotbalové weby – ale také doma. Nejen fanouškům, ale také novinářům, kteří se předhánějí v tom, jak co nejvtipněji a nejkousavěji celou storku popsat.