130 let
Nepovedený signál fotbalistů Mulhouse.

Nepovedený signál fotbalistů Mulhouse. | foto: www.youtube.com

VIDEO: Signál nevyšel. Jeden, dva tři... a do míče nikdo nekopnul

Sport
  •   13:57
PAŘÍŽ - Fotbalisté Mylhúz hrajícího čtvrtou francouzskou ligu ukázali, že zkoušet při zahrávání přímého kopu složité signály, se nemusí vždy vyplatit. V utkání proti poslednímu Lohans hned tři hráči nabíhali na rozehrávku, ani jeden však do míče nekopl a výrazně tak pobavili fanoušky na stadionu i komentátora zápasu.

Na amatérském záběru celé situace lze vidět, jak se tři hráči Mylhúz chystají zahrávat přímý kop, ovšem podle všeho se špatně domluvili. Všichni kolem míče proběhnou, přičemž dva se málem srazí, ale kopnout balon na branku se nechystá ani jeden z nich.

Následuje zmatečná situace, při které se Mylhúzy snaží zamezit hrozícímu nebezpečnému brejku soupeře, vše ale uklidňuje rozhodčí, který nechává standardní situaci opakovat pro předčasné vyběhnutí obránců ze zdi.

Mylhúzy, jejichž dres v minulosti oblékaly slavné osobnosti světového fotbalu jako ghanská legenda Abedi Pelé, bývalý kouč francouzské reprezentace Raymond Domenech či hvězdný bulharský brankář Borislav Michajlov, nakonec vybojoval výhru 1:0.

Nadále však zůstává v nejvyšší amatérské soutěži Francie v ohrožení sestupem, když má na poslední tři příčky pouze tříbodový náskok.

Autoři: ČTK, Lidovky.cz