Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

VIDEO Střelecký hit internetu? Alžířan vstřelil parádní 'letecký gól'

Sport

  9:55
PRAHA/ZÁHŘEB - Takový gól se vám povede jednou za kariéru. Někomu možná ani to ne. Nelze se divit, že Alžíran El Arabi Hillel Soudani se stal v těchto dnech hitem sociálních sítí. Jeho trefa v zápase proti Lokomotivu Záhřeb byla opravdu exkluzivní...

Alžíran El Arabi Hillel Soudani a jeho parádní trefa. foto: youtube.com

Dinamo Záhřeb touží po dalším domácím titulu. A ve středu má hodně nebezpečnou zbraň, která může k tomuto cíli dopomoct. Alžírský reprezentační útočník El Arabi Hillel Soudani si v elitních chorvatské lize drží solidní průměr jeden gól na dva zápasy.

Ten poslední pak stál skutečně za to. Proti Lokomotivu Záhřeb se v 89. minutě položil do centru Chorvata Borny Sosy, který se předtím nasadil jesličky jednomu z obránců soupeře, takovým způsobem, že na twitteru jeho gól sdílely stovky fanoušků.

Soudani si tak alespoň trochu spravil náladu po nepovedeném vystoupení celého celku v základní skupině Ligy mistrů. Záhřeb se do hlavní soutěže probil přes tři kvalifikační kola, v konfrontaci s Juventusem, Sevillou a Lyonem ale totálně propadl. Bilance 6 zápasů, 6 porážek a 0 vstřelených branek je nejhorší ze všech týmů v této fázi slavné soutěže.

Měsíc bez starostí s BEBELO® Milk 2: Vyhrajte zásobu mléka pro miminko
Měsíc bez starostí s BEBELO® Milk 2: Vyhrajte zásobu mléka pro miminko

Zajistěte svému miminku to nejlepší hned od začátku s BEBELO® Milk 2, které je pečlivě vyvinuté pro harmonický růst a vývoj vašeho dítěte. Mléko...