Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Tohle že je nejvyšší česká soutěž? Fotbalisté Příbrami a Slovácka baví svět svou neschopností

Sport

  14:00
PŘÍBRAM - Sobotní duel 14. kola Fortuna ligy mezi Příbramí a Slováckem (0:3) byl přímým soubojem o záchranu a čekala se v něm urputná bitva. Ta však byla natolik urputná, že se stala okamžitě hitem sociálních sítí.

Slovácko mělo důvod k radosti. Trmu vrmu ve vlastním vápně si však za rámeček nedá foto: Luděk Ovesný, MAFRA

Zápas za nic nestál, bod je maximum, zkritizoval derby kouč Slavie Trpišovský

Neschopnost několika fotbalistů Příbrami dopravit míč v pokutovém území soupeře do brány si nic nezedala s neschopností hráčů Slovácka jej z vlastního pokutového území odkopnout.

A to můžou být fotbalisté z Uherského Hradiště ještě rádi, že si nedali vlastní gól. Míč letící zcela mimo bránu si obránce Reinberk málem v pádu srazil do vlastní brány.

Po zápase to však nejvíce schytal trenér domácího týmu Josef Csaplár, jehož skupinka 20 domácích fandů po zápase urážela a vyzývala ho k opuštění příbramské lavičky.

„Nikdy jsem se s tím nesetkal. Venku tedy určitě ne. Z toho zla jsem zaskočenej a vykulenej...“ řekl po zápase novinářům.

„To se klidně přiznám. Jsem z toho opravdu hrozně moc překvapený. Bylo to hnusný. Jsem soudnej člověk. My jsme Příbram, jsem na zemi. Hráčům vždy předám správnou informaci, za to jsem placenej. Nervy ztrácet nebudu,“ dodal.

Autor: