Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: V Anglii neviděli Gerrardův gól. Místo něj běžela v televizi reklama

Sport

  13:06
LONDÝN - Tisíce anglických fotbalových fanoušků neviděly v přímém přenosu úvodní gól svého týmu na mistrovství světa v Jižní Africe. V okamžiku trefy kapitána Stevena Gerrarda ve čtvrté minutě sobotního utkání proti USA totiž mohly kvůli poruše signálu sledovat jen reklamu.

Reklama místo fotbalu. foto: www.youtube.com

Porucha ve vysílání televizní stanice ITV se týkala pouze diváků, kteří sledovali zápas v takzvaném vysokém rozlišení. Televize se za přerušení přenosu omluvila a vysvětlila je výpadkem signálu na trase. Fanoušky u televizních obrazovek ale gól, který propásli, značně rozlítil.

REKLAMA, KTEROU VIDĚLI FANOUŠCI MÍSTO GÓLU:

"Nemohli jsme tomu uvěřit. Objevila se reklama, pak znovu naskočil obraz a Anglie už vedla jedna nula," řekl listu Sunday Telegraph hostinský Andy Quinn-Williams ze Stockportu. V hospodě pak podle něj nastala děsivá vřava. "Všichni začali volat kamarádům, kteří se nedívali na HD a mohli ten gól vidět," dodal.

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...