Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Místo oslavy gólu požádal přítelkyni o ruku. Následovala žlutá karta

Sport

  11:38
GUAM - Pamětihodný zápas prožil hráč klubu NAPA Rovers Ashton Surber ve fotbalové lize na ostrově Guam. V duelu proti Guam Shipyard stihl vstřelit nádherný gól, následně požádat přítelkyni o ruku a ještě za to vyfasovat žlutou kartu.

Žádost o ruku narušil rozhodčí se svou žlutou kartou. foto: Lidovky.cz

Surberův gól nůžkami z 35. minuty neměl chybu, nikdo na stadionu ale netušil, co bude následovat. Šťastný střelec našel prstem v hledišti svou přítelkyni, běžel přímo před její tribunu, sundal si dres a odhalil nápis „vezmeš si mě?“.

Poté poklekl a několik vteřin očekával kladnou odpověď. Náladu na romantiku ale neměl rozhodčí, jenž za Surberem přiběhl a za svlečení dresu udělil mladíkovi bez váhání žlutou kartu. Fotbalistu to ale asi pranic nebolelo, neboť, i když to z videa není zřejmé, z úst jeho snoubenky prý vyšlo zřetelné „ano!“.

Fotbalově-partnerská příhoda se udála v lize nazvané Guam Budweiser Premier League na tichomořském ostrově Guam, který je nezačleněným územím Spojených států amerických. NAPA Rovers i díky Surberově parádě porazili Guam Shipyard 5:1.

Podívejte se na parádní gól a následnou romantiku:

Autor: