130 let
Jose Mourinho zpražil fanoušky Chelsea po svém.

Jose Mourinho zpražil fanoušky Chelsea po svém. | foto: Reuters

VIDEO: Vulgárně uráželi Mourinha. Ten fanoušky Chelsea setřel zdviženými prsty

Sport
  •   9:30
LONDÝN - I když José Mourinho dovedl fotbalisty Chelsea ke třem triumfům v Premier League, fanoušci Blues mu nemohou odpustit, že přijal nabídku trénovat Manchester United, jednoho z největších rivalů Chelsea. Proto na něj v pondělním čtvrtfinále FA Cupu, který Blues vyhráli 1:0, vulgárně pořvávali. A portugalský trenér zareagoval tím, že třemi zdviženými prsty poukázal, že by si ho fanoušci kvůli počtu získaných titulů měli vážit.

Po senzačním obratu Barcelona padla. Na hřišti zachraňující se La Coruni

„Jsem pro fanoušky Chelsea stále číslo jedna. A pokud na mě někteří z nich pořvávají, že jsem Jidáš, tak v tom případě musí být Jidáš číslem jedna,“ uvedl Mourinho na tiskové konferenci po zápase.

„Můžou na mě křičet, co chtějí. Jsem profesionál, který vždy bude hájit klub, pro nějž pracuje. Jsem hrdý na své hráče a fanoušky Manchesteru United,“ pokračoval trenér vítězů Premier League z let 2005, 2006 a 2015.

Nezapomněl si pak rýpnout do rozhodčího zápasu Michaela Olivera, který po dvou žlutých kartách vyloučil záložníka United Andera Herreru.

„Je to rozhodčí s fantastickým potencionálem. Ve čtyřech zápasech ale proti nám odpískal tři penalty a jednoho hráče vyloučil. A já to nemůžu změnit. Proto jsem mu po zápase potřásl rukou a pogratuloval mu. On si doma musí svou práci zhodnotit.“

Autor: lar