Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Sport

VIDEO: Zůstává. Hancko bude hrát ve Spartě i příští sezonu, oznámením fanouškům málem způsobil infarkt

Dávid Hancko při podpisu smlouvy foto: instagram.com/davidhancko/

Praha - Sen všech sparťanských fanoušků se splnil. Dávid Hancko zůstane na Letné i v další sezoně, Fiorentina mu umožnila další roční hostování. Hráč to oznámil na videu, kterým své příznivce ovšem pořádně potrápil.
  14:30

„Zůstávám! To, co jsem si nejvíc přál, se splnilo. Děkuji strašně celé rodině a hlavně Kristýně Plíškové za tu největší podporu a hlavně všem fanouškům za všechny zprávy a prosby a taktéž klubu,“ oznámil talentovaný stoper na své instagramové stránce, kam umístil fotografie z podpisu smlouvy. 

Dávid Hancko při podpisu smlouvy
Dávid Hancko při podpisu smlouvy

Ještě předtím však Sparta zveřejila video, kde sám hráč výsledek jednání mezi letenským celkem a Fiorentinou oznámil. Video neslo název „Díky Hanci | Vzkaz fanouškům“. Už to naznačovalo spíše loučení, což podtrhla i pomalá hudba a skleslý výraz slovenského stopera, když děkoval Spartě i fanouškům. 

Radostnou novinu, že si v rudém zahraje i příští sezonu si nechal až na konec. „Málem jsem měl infarkt,“ napsal pak pod video jeden z fanoušků. „To je hajzl, už jsem měl skoro slzy v očích,“ oddychl si zase další. 

Povedené oznámení boří sledovanost, sparťanští fanoušci ale mohou slavit. 

Zostávam! To čo som si najviac prial tak sa naplnilo ♥️ Ďakujem veľmi pekne celej rodine a hlavne @kristynapliskova za tú najväčšiu podporu a hlavne všetkým fanúšikom za všetky správy a prosby a taktiež klubu @acsparta_cz
Jasneeee! ⚽️♥️

2. srpna 2020 v 14:03, příspěvek archivován: 2. srpna 2020 v 14:42

Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně
Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně

Šárka chtěla kojit. Chvíli to ale vypadalo, že se jí to nepodaří. Díky správně zvolené laktační poradkyni nakonec dosáhla úspěchu. Poslechněte si...