Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Vrba prý má zájem trénovat slovenskou reprezentaci

Sport

  14:07
BRATISLAVA - Podle prezidenta Slovenského fotbalového svazu Jána Kováčika má český trenér Pavel Vrba zájem trénovat slovenskou fotbalovou reprezentaci. S koučem Viktorie Plzeň už zahájil jednání, záležet ale bude na tom, jak se domluví s vedením českého mistra.

Trenér Plzně Pavel Vrba foto: ČTK

"Setkali jsme se už několikrát, naposledy v úterý ráno. Vyjasnili jsme si své pozice a oba víme, co nabízíme a co požadujeme," řekl Kováčik pro deník Šport. "Pavel Vrba má zájem o funkci reprezentačního trenéra," dodal.

Jednání potvrdil také Vrba. "Panu Kováčikovi jsem řekl svoje podmínky. Teď záleží na tom, jak se rozhodne. Chci, aby došlo k jednání, u kterého bude také vedení Plzně," řekl Vrba při pondělním přebírání ceny pro nejlepšího českého trenéra roku 2011.

Trenéra chtějí mít Slováci v květnu

Podle Kováčika by k jednání s Plzní mělo dojít v nejbližším možném termínu vhodném pro obě strany. "Pro nás je otázka trenéra prioritou a chceme ji vyřešit co nejdříve. Trenéra chceme mít v květnu k dispozici," dodal Kováčik.

Slovenská reprezentace je bez trenéra od konce ledna, kdy svaz odvolal po čtyřech letech Vladimíra Weisse. Tým dočasně vede dosavadní asistent Michal Hipp.

Autoři: ,

PAMÁTKY TÁBOR, s.r.o.
Přípravář staveb/rozpočtář

PAMÁTKY TÁBOR, s.r.o.
Jihočeský kraj
nabízený plat: 40 000 - 50 000 Kč