Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Výhru Sparty trefil Kadlec

Sport

  22:13
PRAHA - Sparťanští fotbalisté vstoupili do nového ligového ročníku vítězstvím nad Mladou Boleslaví 1:0. V dramatickém utkání rozhodla branka, kterou vstřelil v 69. minutě Michal Kadlec. Hosté vzápětí nastřelili tyč a před koncem jim největší možnost sebral brankář Kozáčik.

Sparťan Slepička v zápase s Boleslaví.

Gól krále střelců minulého ročníku Václava Svěrkoše zajistil fotbalistům Ostravy vítěznou premiéru v nové sezoně. Baník po jeho trefě ze 72. minuty porazil Kladno 1:0. Středočeši na Bazalech nepropadli herně, ale střelecky. Svěřenci trenéra Martina Hřídela si vytvořili několik zajímavých možností, gólman Vašek však domácím pojistil tři body.

Hráčům Tescomy Zlín domácí ligová premiéra pod taktovkou nového kouče Josefa Mazury nevyšla a všechny tři body přenechali po prohře 0:1 Jablonci. O výsledku rozhodla už ve 4. minutě branka obránce Tomáše Hubera. Zlín se sice po celé utkání snažil o vyrovnání, zoufale ale zápolil s přesností v koncovce a naopak mohl inkasovat i další branky. 

Výsledky:

Sparta Praha - Mladá Boleslav 1:0 (0:0)

Branka: 69. Kadlec. Rozhodčí: Jílek - Zlámal, Lhoták. ŽK: Kadlec, Řepka, Kučera, Zeman - Sylvestre, Poláček, Rajnoch. Diváci: 15.521.

Baník Ostrava - Kladno 1:0 (0:0)

Branka: 72. Svěrkoš. Rozhodčí: Kovařík - Kordula, Santarius. ŽK: Svěrkoš, Marek - Killar, Zachariáš, Pavlík, Šilhan. Diváci: 9245.

FC Tescoma Zlín - FK Jablonec 97 0:1 (0:1)

Branka: 4. Huber. Rozhodčí: Makovička - Wilczek, Pelikán. ŽK: Vyskočil, Čelůstka - Hamouz. Diváci: 3189.

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!