Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Z hubeného útočníka kulturistou. Fernando Torres tráví volné chvíle v posilovně, fanoušci jsou v šoku

Sport

  5:00
Praha - Ještě v roce 2019 běhal v Japonsku po fotbalovém hřišti, se svými 187 centimetry a 87 kilogramy se ztratil mezi klasickými útočníky. Fernando Torres má za sebou bohatou kariéru. Hrál v Atlétiku Madrid, Liverpoolu, Chelsea či AC Milán, ve španělské reprezentaci si připsal neuvěřitelných 110 zápasů, během kterých vstřelil 38 gólů.

Fernando Torres foto: instagram.com

Mistr světa z roku 2010 a dvojnásobný mistr Evropy kariéru ukončil v roce 2019 v japonském klubu Sagan Tosu, kde za dva roky nastoupil k 35 zápasům. Zatímco někteří fotbalisté po konci kariéry odpočívají, naberou pár kil a užívají si zaslouženého volna, Torres nezahálel. Dřinu z tréninku za hlavu nehodil a poctivě chodil do posilovny.

Na své instagramové stránce je sice celou dobu celkem aktivní, většinou ale zveřejňuje pouze své starší fotografie ještě z dob aktivní kariéry, před pár dny ale udělal výjimku. Na své sociální sítě umístil video, kde oznamoval partnerství s jednou firmou.

Fotbalista Chelsea Fernando Torres
Fernando Torres ještě v dresu Liverpoolu

Fanoušky na něm nezaujalo ani tak toto nově oznámené partnerství jako spíše Torresova postava. Zdá se, že se mu dřina v posilovně zalíbila, může se totiž pochlubit skutečně vypracovanými svaly, čehož si fanoušci hned všimli. „Ta posilovna se ti začíná vymykat z rukou, kámo,“ stálo v jednom z těch nejlajkovanějších. „Zdá se mi to, nebo se Fernando dost osvalil?“ ptal se zas další.

„Tady někdo sype proteiny ve velkém,“ podivil se zase jiný. Torres se zdá být skutečně ve formě, rozhodl se snad vydat na kulturistickou dráhu, nebo jen našel nový koníček?

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...