Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Devátá posila pro Spartu. Na Letnou míří kamerunský reprezentant Mandjeck

Sport

  19:04
PRAHA - Sparta potvrdila příchod kamerunského záložníka Georgese Mandjecka. Pro letenský celek, který o dohodě s osmadvacetiletým fotbalistou informoval bez dalších podrobností na svých internetových stránkách, jde už o devátou letní posilu.

Sparťanští fotbalisté na tréninku. foto: MAFRA

Stramaccioni: Sneijder chtěl 130 milionů za rok, což by Spartu finančně zničilo

Mandjeck má na kontě 41 startů za kamerunskou reprezentaci, se kterou letos spolu s Michaelem Ngadeuem ze Slavie vyhrál mistrovství Afriky. Za národní tým si bývalý hráč Stuttgartu, Kaiserslauternu, Rennes nebo Auxerre také zahrál na olympijských hrách v Pekingu v roce 2008.

V minulé sezoně působil Mandjeck v Metách a odehrál za ně 29 zápasů francouzské ligy a dal tři branky. Spartě by měl pomoci zacelit mezeru ve středu zálohy po zranění Lukáše Váchy.

Pro Spartu by měl být Mandjeck poslední posilou po rušném létě, ve kterém na Letnou přišlo hned devět nových hráčů. Vedle italského trenéra Andrey Stramaccioniho klub získal záložníky Tala Ben Haima, Srdjana Plavšiče a Vukadina Vukadinoviče, útočníka Marca Janka, brankáře Martina Dúbravku, stopera Lukáš Štetinu a obránce Eldara Čiviče se Semihem Kayou.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!