Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zlobu vyostřují „fanoušci“. Slavia říká rasismu jasné ne, někteří ultras ale stejný názor nemají

Skandál okolo duelu Rangers–Slavia pokračuje. Část sešívaných příznivců urážela Kamaru, jemuž na ostrovech vyjadřují podporu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak to video slavistickych rasistu s urazlivym bannerem bylo natoceno na slavistickem treninkovem hristi.:-(

0 0
možnosti
PM

P77a68v59e70l 30M22a80š18e19k

22. 3. 2021 10:44

Proboha, krome Kudely uz lze i Tvrdik, ze pry privolali policii a byli eskortovani na hotel. Skotska policie pise, ze vubec kontaktovana nebyla. Na to mluvci Slavie odpovida, ze policii kontaktovali pres nasi ambasadu (v Londyne), a ze policie mela hlidku pred hotelem ;-D.

Meli by se chlapci ze Slavie napred domluvit mezi sebou, kdyz zacnou lhat, aby lhali jednotne

0 0
možnosti
Foto

Dost trapně se do toho zamotávají. A myslí si, že to teď zachrání nějakou hrr akcí v boji proti rasismu.

0 0
možnosti
DV

D53a83n 40V30l21k

22. 3. 2021 10:29

Prostě si to shrňme: hráli jsme jak prasata, ale to se nepočítá. I tak jsme to projeli, ale to se nepočítá. Důležité je ale to, že ti Češi jsou zas...ý rasisti... Rv

.

.

.

Kdeže jsou ty časy, kdy VB byla kolébkou Fair Play. A byla vůbec někdy? Podrazili nás v osmatřicátém (Mnichov), v osmašedesátém se zmohli jen na impotentní prohlášení, v devadesátých letech nás nařkli z rasismu, jen aby se zbavili tisíců přivandrovalých cigánů, kteří přijeli pro život v blahobytu na ostrovy a jejich politikou jsme si je (cigány) začali hýčkat i u nás; před několika lety britský soud osvobodil britského občana, který umlátil Čecha... ;-€

Nejsou to Češi, ale Britové, ty bezpáteřní skety, které ze svých zásad sleví, kdykoli se jim to hodí a které hodí přes palubu kohokoli, jen když z toho mají prospěch.

0 0
možnosti
Foto

Klasická reakce Čecha s východoslovanskými geny. Všechnu vinu házet na ostatní, míchat jablka s hruškami, pokrucovat fakta a zavírat oči před pravdou. Ještě, že takových Čechů je u nás jen 35 procent. Ale i to stačí, aby tady dělali nepořádek.

0 0
možnosti
Foto

Když už si Slávie hraje na takové humanisty a bojovníky proti nespravedlnosti, tak nějaká podpora proti terorizování a vyhlazování Ujgurů v Číně, by se také hodila. Ale to by asi neprošlo u majitelů v Pekingu.;-)

0 0
možnosti
PM

Terorizování, vyhlazování ! ;-D Dobře cáklý Hodorka R^

0 0
možnosti
Foto

Nějak si nevzpomínám, že by Slávia točila nějaké protirasistické video třeba před rokem či dříve, přestože tento Mezinárodní den se připomíná už od roku 1968. Prostě letos je to třeba a hodí se jim to do krámu. Smutné.

0 0
možnosti
PM

Jaký mezinárodní den se připomíná už od r. 1968 ? Nějak se už v těch mezinárodních dnech nevyznám ....;-(

0 0
možnosti
IK

Kamara hraje za tým prasat, kteří nehrají fotbal, ale maso. Možná právě proto, že v týmu převládli "neevropané" se tak děje. Nařknout někoho z rasismu a zakrývat tím svoje prasárny je dnes fungující model. V USA bylo na podporu terorismu založeno hnutí BLM!

0 0
možnosti
MN

M25i88l34a94n 17N15e50t91r66h

22. 3. 2021 10:04

A Franta Straka je také Neevropan ?

0 0
možnosti
PM

Hlavně kluci nechoďte do ZOO k pavilonu opic !;-D

0 0
možnosti
IK

Jakože tam má Kamara kámoše?

0 0
možnosti