Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Sport

Zrušená permanentka, roční zákaz vstupu. Sparta tvrdě potrestala spekulanty s lístky

Libor Kozák se raduje z druhého gólu Sparty po boku Andrease Vindheima. foto: ČTK

Doporučujeme
Praha - Pražská Sparta nabídla před semifinálovým utkáním MOL Cupu proti Viktorii Plzeň svým permanentkářům zhruba 2000 lístků. Jedna vstupenka se dala pořídit za symbolických pět korun (manipulační poplatek prodejní sítě), na internetových serverech se ale objevilo hned několik stonásobně vyšších nabídek.
  17:48

Na fotbal za pět korun? Ne, raději peníze. Sparta řeší ‚bazarové fanoušky‘ a jejich vstupenky

Klubu se podařilo některé prodejce odhalit a také potrestat. Viníci mají roční zákaz vstupu do Generali Česká pojišťovna Areny a vzhledem k tomu, že došlo k zneplatnění permanentní vstupenky na aktuální ročník, nemohou se zapojit do distribuce na zbývající duely Sparty ve zbytku sezony.

„Sparta nechce, aby se slušní a poctiví fanoušci, kterým se nepodaří sehnat vstupenky oficiální cestou, stávali obětí podobných spekulantů. Přeprodávání vstupenek výslovně zakazují naše obchodní podmínky a apelujeme na všechny fanoušky, aby přeprodávání vstupenek nepodporovali a nekupovali je tímto způsobem,“ stojí v prohlášení klubu.

Sparťan Krejčí v souboji s Kalvachem z Plzně.
Michal Sáček, Ladislav Krejčí a Aleš Čermák bojují ve středu hřiště o míč.

Pražané proti Viktorii potvrdili rostoucí formu a po vítězství 2:1 si zahrají finále MOL Cupu. O pohárové prvenství se porvou s Libercem, hrát se bude 1. července na Stadionu U Nisy.