Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

LN volí extraligového trenéra roku. Vybrali byste stejně?

Sport

  17:29
PRAHA - Sportovní redakce Lidových novin a serveru Lidovky.cz volí i letos nejlepšího trenéra hokejové extraligy, jemuž na slavnostním galavečeru Hokejista sezony 2014/15 předá 27. dubna prestižní ocenění. Který z koučů by na něj měl dosáhnout podle vás?

Poslední dvě sezony předal zástupce LN cenu Rostislavu Vlachovi. foto: MAFRA - Petr Topič

Dvakrát za sebou převzal trofej z rukou redaktora LN zlínský kouč Rostislav Vlach, který s týmem v roce 2013 i 2014 dosáhl na medaili (stříbro a zlato).

Letos je okruh kandidátů znovu široký: Jiří Kalous a Radim Rulík se ve finálové sérii do posledního zápasu přetahovali i titul, Vladimír Kýhos dotáhl brněnskou Kometu k bronzu, Josef Jandač zase se Spartou jako jediný ovládl čtvrtfinále bez ztráty duelu. Podceňovaná Mladá Boleslav se zase pod Františkem Výborným dostala do play off a po sedmi letech se vyhla baráži.

Redakce LN a Lidovky.cz už organizátorům jméno vítěze oznámila. Souhlasíte s ním? Hlasujte v anketě a porovnejte svou volbu v pondělí od 20 hodin v přímém přenosu na ČT Sport.

Anketa

Lidové noviny volí tradičně trenéra roku extraligové sezony. Koho byste zvolili vy?

Radim Rulík (Litvínov) 147
Jiří Kalous (Třinec) 14
Vladimír Kýhos (Brno) 18
Josef Jandač (Sparta) 8
František Výborný (Mladá Boleslav) 7
někdo jiný 18
Autor:

Rodiny bez životního pojištění přicházejí o peníze
Rodiny bez životního pojištění přicházejí o peníze

Řada maminek řeší u dětí odřená kolena, škrábance, neštovice nebo třeba záněty středního ucha. Z těchto příhod se děti většinou velmi rychle...