Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Bitkař Kočí zůstane ve Spartě. Do konce sezony

Sport

  12:44
PRAHA - Hokejový obránce David Kočí bude i nadále pokračovat ve svém angažmá ve Spartě. Třicetiletý bek dnes podepsal s pražským klubem smlouvu do konce sezony. Sparta o tom informovala na svých oficiálních internetových stránkách.

Sparta - Mladá Boleslav (Kočí) foto: ČTK

Pražané si chtěli původně důrazného obránce, který v minulých sezonách plnil v zámořské NHL roli bitkaře, smluvně zavázat i pro příští sezonu, nakonec se ale obě strany dohodly na spolupráci do konce stávajícího extraligového ročníku.

"Jednání dospěla k definitivnímu závěru. David měl i jiné možnosti, ale nakonec jsme se dohodli a bude ve Spartě pokračovat do konce sezony," uvedl sportovní manažer a trenér Sparty Josef Jandač.

Kočí přišel do pražského klubu v polovině října a nejprve se dohodl na smlouvě na tři týdny, kterou poté o další měsíc prodloužil. Celkem tak za Spartu doposud odehrál 21 zápasů, ve kterých si připsal tři asistence a nasbíral 47 trestných minut.

"Jednání probíhala korektně a myslím si, že vše dopadlo ke spokojenosti obou stran. Na Spartě se mi moc líbí a jsem rád, že jsme se s klubem dohodli na podmínkách další spolupráce. Je polovina prosince a mně už se moc nechtělo uvažovat nad jiným působištěm," řekl Kočí, který věří, že se mu podaří se Spartou dosáhnout úspěchu.

Autor:

FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika
FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika

Monika Pavlíčková (35 let) je maminkou dvou dcer, sedmileté Terezy a čtyřleté Laury, a zároveň také manažerkou obchodního týmu společnosti ABF,...