Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Češi demolují bezmocné Slováky

Federální derby Česko – Slovensko má velký náboj ať již jde jen o přátelský zápas (čti: přípravný). Tentokrát však jde o hodně. Tým který duel osmifinálové skupiny prohraje si zadělá na obrovské problémy. Naopak vítěz duelu se výrazně posune směrem ke kýženému čtvrtfinále.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr H

2. 5. 2009 18:57
Cirkus Slovensko

hezké dnešní představení.:-))

0 0
možnosti

Fero

2. 5. 2009 17:50
Čierny humor

Zdá sa ,že nastal čas na čierny humor teda začnem:Podľa mňa nehráme "zle "len sme súpera podcenili a to sa nám teraz nevypláca.Kto sa pridá?

0 0
možnosti

Ludwig P.

2. 5. 2009 11:15
Včera hráli Slováci lépe...

.... jak Češi - Finové měli co dělat. Myslím, že Slovensko ukázalo svou pravou sílu! Hráli disciplinovaně a vybojovali si dobré šance, jednu dobu jasně dominovali hru a v prodloužení je to jenom o štěstí.

Já gratuluji a děkuju Slovákům za napínavou hru - i přesto, že jsem rodilý čech.

0 0
možnosti

FS

2. 5. 2009 9:56
bum bum prásk

No, doufám , že vás, mizerné a slabé Slováky za tyhle kecy co tady čtu přejedeme a slupneme jako praženou datli. R^>-

0 0
možnosti

Ludwig P.

2. 5. 2009 11:18
Re: bum bum prásk

Tak po včerejší hře Slováků proti Finsku bych si tak jistej nebyl - Slováci hráli daleko chytřejš jak dosud Češi. A v jednom musím tady píšícím Slovákům dát za pravdu - to, co se tady v těch článcích o Slovensku píše, je hnusné a myslím, že by jsem mi Češi taky nebyli šťastní, kdyby se o nás takhle psalo 

0 0
možnosti

Fero

2. 5. 2009 9:51
To hlúpe preberanie všetkého

Na našich hokejistoch vidí to všespánosné preberanie kanadských prvkov do nášho kombinačného hokeja.My sme mali prebrať hru na telo,clonenie hráča pred brankárom,ale mali sme zachovať naš cit pre kombinačný hokej .Lenže pri výchove mladím hráčom vštepujeme niečo na úkor toho v čom sme roky boli dobrý a svet nás obdivoval-kombinačná hra.

V slov. teame le to vypuklejšie lebo momentálne máme horších hráčov ako češi,ale akonáhle v príprave neboli hráči z NHL,tiež boli problémy.

Pozrite na mladých ruských hráčov Ovečkin,Malkin aj Kovaľčuk sú technický čo rusi vždy boli,ale hrajú viac do tela a sú priamočarejší,oni prebrali z kanadského hokej len to dobré.

Pozrite na  Heatlyho,Spezzu,St.Louisa obrancov oni z europskeho hokeja prebrali len to dobré kombinačnú hru a utlmili bezhlave nahadzovanie pukov do útočnej tretiny.

0 0
možnosti

Pavel

2. 5. 2009 12:38
Re: To hlúpe preberanie všetkého

Konecne nekdo, kdo to vidi, tak jak to je....R^

0 0
možnosti

fosi

2. 5. 2009 9:46
hodnotenie

Snad len my tam chyba doplnit, ze na MS nie je A ale nejaky mix z C. Co myslite preco odmietli reprerezentovat  najlepsi hraci z nasej ligy? Z NHL mame vsetkych zranenych a na cele stale stbaka Sirokeho. Toto je obraz nasej hry a ked ako tak piati splnaju svojou hrou ucast na MS nemozeme ocakavat lepsie vysledky. !!

0 0
možnosti

Stefan

2. 5. 2009 0:10
Ach tie Lidovky

zrejme schválne nahrávajú rôznym zamindrákovancom. A na českej strane je ich na "lidovkách" rozhodne viac ako slovenských.

Vychádza mi z toho, že najzamindrákovanejšie sú tu samotné "lidovky". Tlačené už radšej nekupujem a tieto stránky mi môžu byť už tiež ukradnuté. Len sa tu slušný človek roztrpčí nad úbohosťou mnohých "príspevkov".

ZBOHOM LIDOVKY - nebudete mi chýbať - NAOPAK.

0 0
možnosti

Pavel

2. 5. 2009 0:12
Re: Ach tie Lidovky

Sbohem Stefane, ty nam taky ne... mimochodem, nebude to asi tim, ze Slovaku je v Cesku mene, nez Cechu, hmm? :-)

0 0
možnosti

sa_nestacim_divit

1. 5. 2009 23:52
AUTOROVI CLANKU

autorovi clanov na lidovky.cz. taku zaslepenu nenavist a nadradenost voci Slovensku som uz davno nevidel...prvotridni ostuda...doprial by som mu ju...

0 0
možnosti