Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Češi svůj stín nepřekročili, se Švédy prohráli 1:3

Čeští hokejisté po roce opět končí již ve čtvrtfinále světového šampionátu. Stejně jako loni v Kanadě, také dnes se stal katem českého medailového snu výběř Švédska. Soupeř ovládl utkání především díky precizní obraně a skvěle zvládnutým přesilovkám zvítězil 3:1. V semifinále narazí zítra večer na Kanadu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jura Kaštyl

10. 6. 2009 10:22
hokej

Češi to podle mě příští rok vzládnou MS vyhrát věřím tomu obhájíme zlato,s tím se mi svěřoval brankář Lukaš Mensator,tak sem mu a celému téamu držím palce.Češi jsou prostě stále nejlepší!!!

0 0
možnosti

MOD

10. 5. 2009 0:31
česká cizinecká legie opět neuspěla a dobře, že tak

česká cizinecká legie opět neuspěla a dobře, že tak... hlavně aby se nezranili a mohli honem zpět do lépe placeného pracovního procesu v NHL.

0 0
možnosti

Rammy

8. 5. 2009 10:21
Tak jsem zvědavej co nám daj za trenéra....

No, Růža se nakonec na střídačce udrží, i když by mu víc slušelo místo asistenta. Nepovedlo se mu vyburcovat tým, přesilovky neměly nápad... nebo možná měli nápad, ale nikdo nepohlídal realizaci. A o golmanech... Štěpánek chytal dobře a neudělal žádnou větší chybu... ale máme golmany, kteří v sezóně dokážou ukázat i něco navíc než jen chytit to co dobře vidí a podržet tým po chybě obrany. Jenže Růža by Mensátora nepostavil ani na jednu třetinu proti Norům aby si ho vyzkoušel. Přitom Varská obrana to na něj pouštěla celou sezónu a on je podržel... Hvězdnej útok nějak zapoměl hrát to, co z něj hvězdy dělá: tlačit se do brány, dotírat, dorážet, přesně přihrávat.... a ne jen držet puk a pak nahodit na bránu.... Takže bych rád jinýho trenéra, kterej to dokáže v hráčích  vyprovokovat, ale koho?

0 0
možnosti

komcak sk

8. 5. 2009 10:06
..pokora páni

tá chýbala vášmu ináč skvelému tímu...ako vraví p.Nohavica ...vždy ked si myslíš že stúpaš k vrcholu ani netušíš že si možno už v základnom tábore, a máš zbalené...po zápase s odovzdanými slovákmi ste začali hovoriť len o medailách...ako vravel v Tarzanovi kuchach Strogov...príliš skoro fúka príliš silný vietor...tajomné umenie sebareflexie ...ale ako vás poznám určite aj z takéhoto umiestnenia urobíte úspech...

0 0
možnosti

baranka

8. 5. 2009 9:55
nemusíš vyhrát

stačí jen soupeře zesměšnit;-D

0 0
možnosti

Viktor

8. 5. 2009 9:52
Nic se nestalo

Podívejte se přátelé, vždycky někdo musí vyhrát a někdo prohrát. Medaile jsou jenom tři a mužstev, které si o sobě myslí, že nají na medaili je minimalne sedm (Cesko, Rusko, Finsko, Svedsko, Kanada, USA, Slovensko). To jsou vsechno staty, u kterych jejich fanousci před každým MS očekávají, že přivezou medaili. Z toho je jasne, ze tem co se to nepovede, tak jejich fanoušci vždycky budou mudrovat o stavu jejich hokeje, upadku, spatnem trenerovi, ze nedali do zapasu srdce, o narodni povaze, o slabe nastupujici hokejove generaci, o mladezi, kterou zajimaji jen herni konzole atd. atd. Tak to vžydcky bylo a bude. Neni treba z toho delat tragedii, nasi proste hrali blbe, nestacili na silnejsi a to je cele.

0 0
možnosti

r.r

8. 5. 2009 10:03
Re: Nic se nestalo

Na slovensku si to myslia uz len romanticki snilkovia. ;-) Realita je boj o zachranu.

0 0
možnosti

XZ

8. 5. 2009 9:00
?

Havně pojetí rozhodování děá z hokeji sport pro baby.

ískai to jako když hrají madší žáci...fa má být faulem ve hře a ne každá dotek,tento přístup zničí hokej....nejhorší rozhodování na MS co jsem viděl.

0 0
možnosti

Petr Míka

8. 5. 2009 8:50
Musíme je přivítat

Na náměstí, vysléct, polévat studenou vodou a pak zmlátit bičem. Vyválet ve smůle a pak v peří a hnát je přes celou Prahu. (Y)

0 0
možnosti

r.r

8. 5. 2009 8:34
---

Musim cesky tim pochvalit za bojovnost, ja osobne som necakal taky dramaticky zapas. Bolo to mozno preto, ze Svedi hrali len tolko, kolko potrebovali, ako vzdy. Napriek tomu mozme povedat, ze Cesi obhajili svoje miesto v silnej osmicke, vykonnostne sa nestratili, aj ked sa im nepodarilo vyhrat s nikym zo silnej stvorky. ale za urcitych okolnosti su Vasi chlapci schopni porazit aj niekoho z favoritov. Na rozdiel od nasich.

0 0
možnosti

Gott

8. 5. 2009 8:07
Asi je chyba

ve složení týmu a ten si sestavil sám velký ješita Růžička.V útoku to tak nejhorší nebylo,tedy až na Plekance,Vašíčka,Kotalíka,Rolinka a Červenku,což je 5 :12 hráčů.To v obraně je poměr ještě horší 3 :3 a jsou to Rachůnek,Blaťák a Čáslava.Zlatým hřebem je ovšem torzo z bývalé neprodyšné Berlínké zdi Štěpánek a Prusek.Nejlepší brankář a vítěz extraligy Mensator se přijel jen dívat a určitě ví  proč.Růžičko ho musel vzít,protože to národ chtěl a tak vk se nažrat,ale Růžička rozhodoval.Být Mensatorem,tak odjedu po 2. utkání,ale asi ještě nemá dostatek financí a odvahy.Tak snad Rusko vyhraje,jak jsem už někde psal.R^

0 0
možnosti