Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Další hokejový krach. Musí se vrátit centrální výchova, tvrdí Augusta

Měl to být výběr, jaký tu už dlouho nebyl. Zámořští experti dokonce pasovali Čechy před startem hokejového mistrovství světa hráčů do 20 let jako hlavní adepty na bronzové medaile. Jenže v noci na sobotu korunoval výběr trenéra Přerosta nepovedený turnaj čtvrtfinálovým krachem proti hratelnému Slovensku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

4. 1. 2015 11:11
Vychova novych milionaru

Ten novy system vychovy mladeze musi mit ale nejake podminky, nebylo by dobre investovat statni penize vsech do hracu, oni pak zmizi do napr. NHL za velkyma penezma, na stat pak vyplaznou dlouhy nos a zdani nekde jinde, kde je to pro ne vyhodne a co za to stat, tedy my? To by se mi moc nelibilo.

0 0
možnosti

M. Czernay

4. 1. 2015 9:05
hokej

Viděl jsem tři úvodní zápasy, chyběla mi touha vítězit, srazit soupeře na kolena i trocha toho štěstí... A tak jsem se s plným břichem salátu a cukroví odvalil zase do postele:)

0 0
možnosti

4. 1. 2015 6:34
A CO TAKHLE.....

.....přestat dělat ze sportu modlu a molocha, požírajícího zbůhdarma státní peníze.

       Co takhle začít zase hrát PRO RADOST ZE HRY a nedělat z prohry tragédii. Ve sportu musí vždy jeden prohrát, aby ten druhý mohl vyhrát. A nejsou k tomu zapotřebí ani žádné mamutí stadiony pro desetitisíce diváků - stačí malý plácek (či zamrzlý rybník v zimě) v Horní Dolní a parta nadšených mladých lidí - sportovců.

0 0
možnosti

3. 1. 2015 21:16
Prohráli. No a co ?

Prohráli, protože protivníci mají lepší hráče. Jak prosté. Je nesmysl mluvit o "systemových" chybách, které jsou jen předehrou k požadavkům na státní "dotace", které si podělí "sportovní činitelé", trenéři, funkcionáři a bůhví jaká chamraď ještě. Milionáři ve fotbale jsou ukázkou jejich přerozdělování. Není-liž pravda. Sport je především jen osobní záliba, takže pokud nemají jednotlivci osobní zájem být lepší než protivník, nic se neděje, přestaňte brečet a najděte si práci, která vám(pl.) bude vyhovovat více. Sport vůbec NENÍ(!!!) životodárná nutnost.

0 0
možnosti

L. Pořický

3. 1. 2015 23:15
Re: Prohráli. No a co ?

Někdo rád holky,jiný vdolky."Stát" má za úkol p o d p o r o v a t (nepřekážet) vzdělání a zdravý vývoj dětí a mládeže, bonifikovat konkurenceschopnost jeho nové populace v globalizovaném světě , nikoli snažit se nám tento vývoj vnucovat, či dokonce financovat jednostrannou výchovu novodobých gladiátorů ..Ostatně stejným paradoxem je platit "zanedbané mládeži" výuku zpěvů a rádoby lidových tanců, místo doučovacích hodin, které by jí umožnily zvládnout školní výuku a vyučit se žádaným řemeslům, aby nekončila nekvalifikovaná "na pracáku"

0 0
možnosti

J. Zeman 421

3. 1. 2015 21:16
Zlatí komunisté a jejich práce

s mládeží!

0 0
možnosti

V. Komárek

3. 1. 2015 20:52
Všechno bylo třeba rozbít po r.89

i to co fungovalo dobře. A tak Klausovci a Havloidi nechali zrušit sportovní školy. Učňovské školství.... protože to bylo všechno socialistické. A peníze rozkradli.

0 0
možnosti

J. Zeman 421

3. 1. 2015 22:04
Re: Všechno bylo třeba rozbít po r.89

Tak, tak.

0 0
možnosti

3. 1. 2015 18:02
Pred zapasy chvastani, po zapasech...

Nic nového v ceskem reprezentacnim hokeji! Před kazdym zapasem silna slova, chvastani, pak debakl a po nem klasicke fraze.... urcite to diopadne priste... Ale kdy? Za 50 let? Nejsem prekvapen z debaklu se Slovaky, i hokej je jenom obrazem celeho toho ceskeho demo-kapo debaklu posledních let!

0 0
možnosti

J. Lepka

3. 1. 2015 19:22
Re: Pred zapasy chvastani, po zapasech...

Debaklu ??? Co kdybyste se raději podíval na úspěchy Čechů ( obyvatel Česka, abych neurazil ) ve sportu obecně ? Najednou zjistíte, že na tak malou zemičku si naši sportovci vůbec nevedou špatně, oproti centrálně naplánovaným úspěchům minulého režimu a celý ten váš politicko-propagační výlev je k ničemu. A kupodivu si lépe vedou v individuálních disciplínách a pokud jde o tzv. kolektivní sporty, ani tam si jednotlivci nevedou špatně. Takže ona chybička asi bude jinde, že ?

0 0
možnosti