Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Fanoušci vybrali Petružálka do prvního útoku Utkání hvězd

Sport

  12:39
MOSKVA - Útočník Jakub Petružálek z Chabarovsku je v zahajovací sestavě pro Utkání hvězd Kontinentální hokejové ligy, které se bude hrát 21. ledna v Rize. Český reprezentant dostal v anketě fanoušků 30.857 hlasů.

Zleva: Roman Červenka a Jakub Petružálek. foto: hcamur.ru

V pořadí útočníků z Východní konference obsadil Petružálek, nejproduktivnější Čech v tomto ligovém ročníku, třetí místo. Jevgenij Kuzněcov z Čeljabinsku a Alexej Kaljužnyj z Omsku dostali o tři tisíce hlasů víc. Blízko do zahajovacích sestav měli také Zbyněk Irgl, jemuž chyběla necelá tisícovka hlasů, Roman Červenka nebo Lukáš Krajíček.

Týmy obou konferencí proti sobě v lotyšské metropoli nastoupí jako výběry Sandise Ozolinše (Západ) a Sergeje Fjodorova (Východ). Další hráče pro čtvrté Utkání hvězd KHL nyní vyberou novináři.

Zahajovací sestavy

  • Tým Sandise Ozolinše: Barulin (Mytišči) - Karalahti (Minsk), Čudinov (Čerepovec) - ?. Redlihs (Riga), Šipačov (Čerepovec), Platt (Minsk).
  • Tým Sergeje Fjodorova: Birjukov (Chanty-Mansijsk) - Nikulin (Kazaň), Mäenpää (Chabarovsk) - Kuzněcov (Čeljabinsk), Kaljužnyj (Omsk), Petružálek (Chabarovsk).
Autoři: ,

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...