Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Jágr se v dresu Kladna nerozloučí. Proti Litvínovu už nenastoupí

Sport

  20:47aktualizováno  21:17
KLADNO - Hokejová ikona Jaromír Jágr se rozhodnul, že v úterním zápase extraligy proti Litvínovu už za Kladno hrát nebude. Původně si přál utkání pojmout jako rozlučku s fanoušky klubu, kterému šéfuje, ale z myšlenky útočník Dallasu Stars nakonec ustoupil. Informovaly o tom kladenské internetové stránky.

České Budějovice - Kladno (Jágr) foto: ČTK

"Snažil jsem se domluvit, ale nevyšlo to. V Dallasu mi řekli, že kolektivní smlouva už je podepsaná, takže to musím respektovat," uvedl Jágr pro iSport.cz. To samé již definitivně platí pro jeho kamarády z NHL Jiřího Tlustého a Tomáše Plekance, kteří v týmu během výluky v zámořské soutěži působili.

"Strašně jsem si to tady užil, byla to pro mě perfektní zkušenost. Radost z hokeje jsem měl i předtím, ale teď mě prostě těšil pocit, že jsem zase v české kabině. Navíc doma v Kladně, kde jsem vyrůstal. Jsem moc rád za ten půlrok, který jsem tady mohl prožít,“ prohlásil Tomáš Plekanec.

Jágr měl v uplynulých měsících obří podíl na nárustu sledovanosti i navštěvovanosti extraligy. Že je navíc stále velmi platným hráčem, dokázal čtyřicetiletý útočník i na ledě. V třiatřiceti zápasech nasbíral za Kladno pětapadesát bodů (24 + 31). Teď už ale bude bavit bavit fanoušky v NHL, kde ho v dresu Dallasu zřejmě čeká poslední sezona v nejlepší hokejové soutěži světa.

Autoři: ,

Kdy dát dětem první kapesné a kolik?
Kdy dát dětem první kapesné a kolik?

Kdy je vhodný čas dávat dětem kapesné a v jaké výši? To jsou otázky, které řeší snad každý rodič. Univerzální odpověď však neexistuje. Je ale...