Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Útočník Tomáš Rachůnek se vrací ze Sparty do Lva

Sport

  18:52
PRAHA - Hokejový obránce Tomáš Rachůnek se vrací ze Sparty Praha do Lva Praha a bude tak opět hrát v Kontinentální lize. Opačným směrem míří útočník Jiří Sekáč, který tak bude působit v extralize. Lev to oznámil na svých oficiálních internetových stránkách.

Třinec - Sparta Praha. Tomáš Rachůnek (Sparta) a Lukáš Gavlas (Třinec) foto: ČTK

Rachůnek začal sezonu ve Lvu, ale v říjnu se přesunul do Sparty, která je s týmem KHL majetkově propojena. Zatímco v KHL se jednadvacetiletý útočník v osmi zápasech neprosadil, v extralize vstřelil v deseti zápasech pět branek a přidal dvě asistence. O rok mladší Sekáč se zatím v 17 utkáních za Lva neprosadil, hrál ale ve čtvrté formaci a nedostával příliš prostoru na ledě.

Lev zároveň oznámil, že odeslal kanadského brankáře Drewa MacIntyrea do prvoligových Litoměřic a v příštích týdnech bude řešit jeho budoucnost. Nováček KHL totiž v minulých dnech angažoval českého reprezentačního gólmana Jakuba Štěpánka a na tomto postu tak má přetlak.

Autor:

Měsíc bez starostí s BEBELO® Milk 2: Vyhrajte zásobu mléka pro miminko
Měsíc bez starostí s BEBELO® Milk 2: Vyhrajte zásobu mléka pro miminko

Zajistěte svému miminku to nejlepší hned od začátku s BEBELO® Milk 2, které je pečlivě vyvinuté pro harmonický růst a vývoj vašeho dítěte. Mléko...