Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Online reportáž

16
GÓL! Devils vedou už 3:1. A Jágr si do statistik zapisuje další asistenci. Tentokrát tečoval Fayneovou střelu jen do hráče před sebou, ale pohotový Zajac už z dorážky uspěl.
15
Slušná příležitost Rangers. Brassard se drze natlačil do brankoviště, kam vzápětí přiklouzla spoluhráčova přihrávka. Brodeur se ale svalil k zemi a svůj tým podržel.
14
Přihrávka z neutrální třetiny adresáta nenašla a hra je přerušena pro zakázané uvolnění New Jersey. Vhazuje se po levici brankáře Brodeura.
13
Úderná formace v čele s Jágrem je opět na ledě. Zadáci Rangers měli plné ruce práce, ale soupeři nakonec nepovolili ani vystřelit na branku.
12
GÓL! Parádní akce českých parťáků. Jágr unikl po levém křídle, nalepil na sebe protihráče a puk vzápětí předložil před brankoviště. Na Eliáše už čekala prázdna branka. Devils využili přesilovku a podruhé v zápase vedou.
11
Brassard putuje za katr. Útočník oplácel, podrazil Giontu a sudí ho posílají na dvě minuty vydechnout - početní převaha pro New Jersey.
11
S pukem už ale zase operují Ďáblové. Obránce Židlický se dostal až za soupeřovu svatyni, jenže přetahovanou u hrazení prohrál a musí pelášit zpět do středního pásma.
10
GÓL! Další akce už ale končí brankou. Stralmanovu sraženou střelu uklidil za Brodeura pohotový Dominic Moore.
9
Rangers usilují o vyrovnání. Do volného kotouče se opřel Stepan, ale úspěch neslavil. Plachtící puk byl totiž sražený do rohu, kde už se o něj přetahují jiní.
8
Hraje se zatím poměrně svižně, hráči se pravidelně střídají v držení puku. Příliš střeleckých pokusů ale k vidění není, přesto je před oběma brankami slušný provoz.
6
GÓL! Devils jdou do vedení zásluhou Patrika Eliáše! Český štírek převzal kotouč na modré čáře a v samostatném úniku nezaváhal, Lundqvista prostřelil přesně mířeným pokusem.
5
Oba týmy už hrají v plném počtu. Na pozoru musel být znovu Brodeur, před nějž se tlačilo několik hráčů. Ošemetnou situaci ale zvládl.
4
Jaromír Jágr v akci. Český útočník prolétl do pásma a snažil se přes beka vypálit, ovšem Girardi ho od kotouče ukázkově odstavil.
3
Počet sil na ledové ploše se ovšem vyrovná. Eliáš to přehnal s důrazem a jde si odpočinout za podražení.
3
Boyle jde na trestnou lavici, hokejisté New Jersey si zahrají první přesilovku v dnešním klání.
2
Zuccarello nahazoval kotouč ze středního pásma, ale Brodeura v bráně Devils nepřekonal.
1
Zápas právě začal.
Pořadatelé stanovili začátek utkání na 19:38.
Úvodní buly se o několik minut zpozdí. Důvodem jsou ostré sluneční paprsky, které se odráží od ledu a hráče by nepříjemně oslňovaly.
Vítejte u sledování textové online reportáže ze zápasu NHL mezi Devils a Rangers. Utkání se odehraje pod širým nebem na stadionu baseballistů Yankees.

Nepřehlédněte

Branky:6. Eliáš (Clowe), 11. Eliáš (Jágr, Židlický), 17. Zajac (Jágr, Fayne) - 10. D. Moore (Stralman, Boyle), 17. Staal (D. Moore), 23. Zuccarello (J. Moore, Brassard), 33. Zuccarello (Brassard, Pouliot), 34. Hagelin (Callahan, Stralman), 40. Nash (Stepan), 51. Stepan (trestné střílení)
Devils: Brodeur (Schneider) - Fayne, Greene, Salvador, Židlický, Volčenkov, Gelinas - Josefsson, Zajac, Jágr - Clowe, Henrique, Ryder - Zubrus, Eliáš, Brunner - Carter, Gionta, Bernier.
Rangers: Lundqvist (Talbot) - McDonagh, Girardi, Staal, Stralman, J. Moore, Klein - Kreider, Stepan, Nash - Hagelin, Richards, Callahan - Pouliot, Brassard, Zuccarello - Boyle, D. Moore, Carcillo.